mpampis1979
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΝΖΑΝΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
το Βιετναμ χρειαζεται το λιγοτερο 15 μερες για να το ευχαριστηθεις κ να προλαβεις να δεις ολα τα βασικα μερη!
Αν αυτο σου λεει κατι, αν δεν ειχα μερες θα προτιμουσα να δω Χουε και Χόι Αν παρα Χο Τσι Μιν. Αυτο που αξιζει πραγματικα στην Χο Τσι Μιν ειναι το μουσειο εγκληματων πολεμου και οχι αυτα που αναφερεις...Καλησπέρα παιδιά,
κανονίζουμε με την γυναίκα ταξίδι στο Βιετνάμ στα μέσα Νοεμβρίου(δεν έχουμε κλείσει ακόμα εισιτήρια).
Δυστυχώς είναι 11 μέρες άρα 9 ολόκληρες εκεί.
Σκεφτόμαστε το εξής πρόγραμμα:
5 μέρες βόρειο Βιετνάμ με 4 διανυκτερεύσεις Ανόι με μία εκδρομή Νινχ Μπινχ και 1 διανυκτέρευση Χαλονγκ Μπέι.
4 διανυκτερεύσεις Χο Τσιν Μιν με 1 εκδρομή στα τούνελ και μία στο δέλτα Μεκόνγκ.
Θα ήθελα να πάμε και Χοι Αν αλλά δεν ξέρω αν μετά στριμωχτεί πολύ το πρόγραμμα με αποτέλεσμα και ταλαιπωρεία αλλά και στο τέλος να μην δούμε κ όλα όσα θέλουμε στις περιοχές που θα πάμε.
Ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό?
Επίσης μέσα προς τέλη Νοέμβρη τι καιρό λέτε να συναντήσουμε? Επέλεξα αυτή την εποχή με το σκεπτικό οτι θα έχει τελειώσει η εποχή των μουσώνων.
ο καιρος στο Βιετναμ ειναι διαφορετικος απο βορρα ως νοτο,γνωμη μου κ εμενα μην αφησεις απεξω το Hoi an ειναι πανεμορφη ποληΚαλησπέρα παιδιά,
κανονίζουμε με την γυναίκα ταξίδι στο Βιετνάμ στα μέσα Νοεμβρίου(δεν έχουμε κλείσει ακόμα εισιτήρια).
Δυστυχώς είναι 11 μέρες άρα 9 ολόκληρες εκεί.
Σκεφτόμαστε το εξής πρόγραμμα:
5 μέρες βόρειο Βιετνάμ με 4 διανυκτερεύσεις Ανόι με μία εκδρομή Νινχ Μπινχ και 1 διανυκτέρευση Χαλονγκ Μπέι.
4 διανυκτερεύσεις Χο Τσιν Μιν με 1 εκδρομή στα τούνελ και μία στο δέλτα Μεκόνγκ.
Θα ήθελα να πάμε και Χοι Αν αλλά δεν ξέρω αν μετά στριμωχτεί πολύ το πρόγραμμα με αποτέλεσμα και ταλαιπωρεία αλλά και στο τέλος να μην δούμε κ όλα όσα θέλουμε στις περιοχές που θα πάμε.
Ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό?
Επίσης μέσα προς τέλη Νοέμβρη τι καιρό λέτε να συναντήσουμε? Επέλεξα αυτή την εποχή με το σκεπτικό οτι θα έχει τελειώσει η εποχή των μουσώνων.
Την Hoi An προλαβαίνεις να την δεις ακόμα και σε 1 μέρα. Το θέμα είναι οτι όταν πας, θα θες να κάτσεις τουλάχιστον 2-3 μερες. Θα μπορούσα να πω οτι είναι η "Σαντορίνη" του Βιετνάμ. Οτι πιο γραφικό θα δεις στην χώρα. Αν τελικά όμως πας Νοέμβρη, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Hoi An να έχει πλημμυρίσει απο τις βροχές και να μην μπορείς να την ευχαριστηθείς. Οπότε καλό είναι να μην κλείσεις πολλές μέρες εκεί.Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά η Σαιγκόν?
Αν το κάνουμε 4 Ανοι,2 Χοι Αν και 3 Σαιγκόν? Θα προλάβουμε σε 2 μερες να δουμε τα βασικά στο Χόι Αν?
Ωραίο το πρόγραμμά αλλά έχεις βάλει μία μέρα παραπάνω και επίσης θέλω να πάω στο δέλτα μεγκόνγκ,οπότε 3 μέρες τις θέλω στη Σαιγκόν. Hue-Hoi An για τι απόσταση μιλάμε?Την Hoi An προλαβαίνεις να την δεις ακόμα και σε 1 μέρα. Το θέμα είναι οτι όταν πας, θα θες να κάτσεις τουλάχιστον 2-3 μερες. Θα μπορούσα να πω οτι είναι η "Σαντορίνη" του Βιετνάμ. Οτι πιο γραφικό θα δεις στην χώρα. Αν τελικά όμως πας Νοέμβρη, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Hoi An να έχει πλημμυρίσει απο τις βροχές και να μην μπορείς να την ευχαριστηθείς. Οπότε καλό είναι να μην κλείσεις πολλές μέρες εκεί.
Δες ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που σου προτείνω.
0. Πτήση
1. Hanoi Άφιξη
2. Hanoi
3. Hanoi - Tam Coc - Hanoi
3. Hanoi - Halong Bay
4. Halong Bay - Hanoi
5. Hanoi-(πτήση ή night bus)- Hue
6. Hue
7. Hue - Hoi An (νοικιάζεις οδηγό για Hoi An με στάση στα Marble -Mountains)
8. Hoi An
9. Hoi An - πτήση για Saigon - Μουσείο Πολέμου
10. Saigon - Cu Chi tunnels
11. Saigon Αναχώρηση