renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
εγώ ευχαριστώ πολύ..
όπως βλέπω έχεις δρόμο τον απρίλιο..οι πληροφορίες είναι εδώ τις κρατάω καλά,όποτε θέλεις στην διάθεσή σου
εγώ ευχαριστώ πολύ..
Ok Renata Κρατώ την προσφορά σου, ευχαριστώ και θα επανακάμψω την ώρα την καλή.Ελπίζω να είναι πολύ σύντομα.εγώ ευχαριστώ πολύ..
όπως βλέπω έχεις δρόμο τον απρίλιο..οι πληροφορίες είναι εδώ τις κρατάω καλά,όποτε θέλεις στην διάθεσή σου
meli.πήγαμε φέτος απο τέλη αυγούστου για είκοσι μέρες...σε πληροφορώ ήταν λίγες! πρακτορείο κλείσαμε μέσω του συνδέσμου μας στην βιρμανία.Εχοντας τρέλα με την ινδοκίνα,έχομε μόνιμο φίλο ντόπιο εκεί που αναλαμβάνει τα πάντα για εμάς και για οποιοδήποτε κράτος που αποτελεί την ινδοκίνα!Υπεροχη ιστορια!!! Ενας καταπληκτικος προορισμος!
Θελω να ρωτησω. Ποια εποχη πηγατε?Ποσες μερες συνολικα?και μονοι σα;ς ή με γραφειο? Επισης απο θαλασσες το Βιετναμ πως σας φανηκε?
εννοείται meli!Σευχαριστω renata!!!
Δηλαδη να εχουμε υποψη μας αυτον τον συνδεσμο για ταξιδια στην Ινδοκινα??
Να πω κι εγώ εδώ ότι συμφωνώ και επαυξάνω! Επαγγελματική δουλειά, ευγένεια, ταχύτητα, εξαιρετικές τιμές και, κυρίως, προσωπική επαφή και νοιάξιμο...Μείναμε ενθουσιασμένοιεννοείται meli!
η αρχή έγινε πρόπερσι με την βιρμανία.αποκλείεται να παει κατι στραβά.
meli, ανεξάρτητα από τον σύνδεσμο των κοριτσιών, τον οποίο θα χρησιμοποιήσεις αφού τον συστήνουν τα κορίτσια, στο Βιετνάμ υπάρχει υποδομή για να κανονίσεις και για ό,τι έξτρα σου "γυαλίσει". Έχει πολλές παραλίες, κάποιες καλύτερες από άλλες, με καταλύματα για όλα τα βαλάντια και με αρκετές "παράπλευρες" δραστηριότητες στις περιοχές. Π.χ. από το Hoi An μπορείς να κλείσεις μια ωραία εκδρομή στο νησί απέναντι για κολύμπι, snorkeling και scuba diving και φοβερό φαγητό στο πρακτορείο ενός καταπληκτικού τρελλο-ιταλού εκειπέρα.Σευχαριστω renata!!!
Δηλαδη να εχουμε υποψη μας αυτον τον συνδεσμο για ταξιδια στην Ινδοκινα??