• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιετνάμ Καμπότζη Βιετνάμ - Καμπότζη

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εlgeo μιλάμε οτι είμαστε βαριά άρρωστοι με την ινδοκίνα..θα έβαζα και εγώ αντίστροφη απο τώρα αλλα θα προηγηθούν κατι άλλα "ψιλά"
ωραίες φωτό...

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
πιστευω οτι και εγω θα εχω ενδιαμεσα μικρα ευχαριστα ταξιδακια αλλα ηδη αρχισα να ετοιμαζω το επομενο...........για την πατριδα .......:D:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Η πατρίδα μας καλεί..
αυτή δεν μας προδίδει ποτέ!!
Τα βράδια κοιμάμαι ωραία γιατί σκέπτομαι οτι ειμαι κοντά..και οπου ναναι στην αγκαλιά της !!

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
απο phnom penh προς siem riep

και ηρθε η ωρα να αποχαιρετισω την πνομ πενχ και να παω προς τους ναους του angkor wat.το λεωφορειο κοστιζει 5 usd και φθανεις σε 5 ωρες ενω το παλιο και αρκετα βρωμικο δελφινι 6 ωρες αλλα το εισιτηριο στα 35 usd...προτιμησα την υδατινη διαδρομη.. το δελφινι σταματουσε στο λιμανι που ειναι 15 χιλιομετρα εξω απο την siem riep..κοστος μεταφορας 2 usd στην πολη...οταν επιβιβαζεσαι στην πνομ πενχ πληρωνεις τα 2 usd και οταν το δελφινι φθασει εκει καποιος οδηγος απο touk touk σε περιμενει κουνωντας το χαρτονι με το ονομα σου....στην συνεχεια γινεται η μονιμη σκια σου .......................

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
απο phnom penh προς siem reap πήγαμε με αεροπλανάκι.πολύ φτηνό το εισιτήριο.
θέλω να μου πείς άν άξιζε η διαδρομή με το ταχύπλοο...αυτό το κάναμε και εμείς σε 8ωρη διαδρομή απο βιετνάμ πρός καμπότζη..καθόλου άσχημο!

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
ελαχιστοι επιβατες ηταν μεσα στο δελφινι...οι νεαροτεροι ηταν εξω και απολαμβαναν την διαδρομη καθομενοι επανω στην οροφη απο το δελφινι...
αριστερα και δεξια υπηρχαν ψαροχωρια με πλωτα σπιτια που εκαναν ολους τους επιβατες να φωτογραφιζουν συνεχεια .................

aimg156.imageshack.us_img156_4605_dsc06072t.jpg

aimg694.imageshack.us_img694_1992_dsc06025.jpg

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τα ίδια πλάνα! πολύ διασκεδαστικό! ειχα πιάσει γαλαρία και έπαιρνα τα καλύτερα πλάνα με προτίμηση τα μοσχαράκια που έβοσκαν κατα μήκος της όχθης..άσε που κάπνισα ένα ολόκληρο drum!!:bleh:
αυτά ειναι ταξίδια φίλε μου!!

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
η δικια μου γνωμη ειναι οτι αξιζει η διαδρομη με το δελφινι...ειναι ενδιαφερουσα η διαδρομη και εντυπωσιαζεσαι απο την μεγαλη λιμνη ....επισης οταν φθανει προς την siem riep περναει κοντα απο τους οικισμους της λιμνης < βιετναμεζικα και καμποτζιανα πλωτα χωρια > .

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
ρενατα ,
ηρθε η ωρα της χαλαρωσης....στο κεντρο της πολης με 2 usd απολαμβανεις ενα μασαζ στα ποδια απο ψαρακια για 20 λεπτα...:clap::clap:

aimg683.imageshack.us_img683_22_dsc06086x.jpg

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Απίστευτο!! αυτό μου διέφυγε!! αυτό ειναι spa!!!!

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
εμεινες μετεξεταστεα..:bleh:.......... διαβασε και τον σεπτεμβριο να επανορθωσεις ...:roll::roll:

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
η πολη siem riep ειναι γεματη απο τουριστες...υπαρχουν μεγαλα και ακριβα ξενοδοχεια στην κατευθυνση των ναων ...ομως η κινηση της πολεως ειναι μαζεμενη στο κεντρο γυρω απο την παλια αγορα psar chaa και ακριβως απεναντι ειναι η νυκτερινη αγορα ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom