KonstantinosAlyona
Member
Μια ερώτηση ακόμη. Πτήσεις; Scoot ή κάποια άλλη αεροπορική;
έχασα λίγο την μπάλα με τόσο εμβόλια που διάβασα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Βρήκες κάπου συνιστώμενα εμβόλια σε σχέση με την χώρα που πηγαίνει ο καθένας?Μάλιστα... Στα συνιστώμενα του ΚΕΕΛΠΝΟ βλέπω και τα άλλα που ανέφερα, γι' αυτό ρωτώ. Για αντικουνουπικό εννοείται το έχουμε κατά νου, θα κοιτάξω να μάθω πιο πολλά για τα εμβόλια τον επόμενο καιρό. Στο Μπαλί δεν κάναμε κάτι από αυτά, λίγο αντικουνουπικό για τον μικρό μόνο. Αλλά και πάλι, δεν ξέρω πού είναι όλα αυτά τα κουνούπια, πουθενά δεν βρίσκαμε, και πήγαμε και σε δάση, και μείναμε και σε χωριά εκτός των πολύ τουριστικών προορισμών.
Ευχαριστώ πάντως!
με Scoot έκλεισα 3 άτομα 1300€ προς Βιετνάμ για το Πάσχα του 2020.Μια ερώτηση ακόμη. Πτήσεις; Scoot ή κάποια άλλη αεροπορική;
Παιδιά τότε που είχα πάει εγώ έλεγαν πως έχεις φόβο μόνο όπου έχει έλη, σε πολύ απομακρυσμένα χωρια off the beaten path πχ κλπ. Θεωρώ πως θα είστε στην πεπατημένη με το παιδί.Μια ερώτηση ακόμη. Πτήσεις; Scoot ή κάποια άλλη αεροπορική;
έχασα λίγο την μπάλα με τόσο εμβόλια που διάβασα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Βρήκες κάπου συνιστώμενα εμβόλια σε σχέση με την χώρα που πηγαίνει ο καθένας?
Ξέρω κι εγώ βρε Φένια, ποιο είναι το beaten path δηλαδή; Αν πάμε στα δάση του Μπαλί την επόμενη φορά, και μετά δυτικά για να περάσουμε με πλοίο Ιάβα και μετά Σουμάτρα, τι θεωρείται; Τα εμβόλια τα κάνω, δε με πειράζει, απλά προσπαθώ μέσα από όλες τις πληροφορίες να καταλάβω το πνεύμα του τι θεωρείται συνιστώμενοΠαιδιά τότε που είχα πάει εγώ έλεγαν πως έχεις φόβο μόνο όπου έχει έλη, σε πολύ απομακρυσμένα χωρια off the beaten path πχ κλπ. Θεωρώ πως θα είστε στην πεπατημένη με το παιδί.
460 ευρω για Bangok ειχαμε κλεισει εμεις με Qatarμε Scoot έκλεισα 3 άτομα 1300€ προς Βιετνάμ για το Πάσχα του 2020.