Σίγουρα ο καθένας έχει την εμπειρία του.. Παρόλα αυτά και στο καλύτερο εστιατόριο να πας μπορεί να σου τύχει το χειρότερο φαγητό και η χειρότερη εξυπηρέτηση..Ο καθενας εχει την εμπειρια του. Οταν εκφρασα παραπονο για την καθυστερηση στην αρχη κ για την ποιοτητα του φαγητου μετα εισεπραξα μονο αγενεια. Σχετικο βεβαια.
Επειτα αν καποιοι ειναι μακαροναδες γιατι να μην δοκιμασουν τα τοπικα ζυμαρικα? Παμπολλες χωρες εχουν τα δικα τους κ η Αυστρια το ιδιο. Ενα τυπικο μαλιστα πιατο. Ποιος ο λογος να τρεχουμε σε πολυεθνικα φαστ φουντ? Ακομα κ να επιμενει καποιος η Βιεννη ειναι γεματη αυθεντικα ιταλικα εστιατορια, διαλεξτε ενα αλλο...
Καλησπέρα. Υπάρχει αυτό το θέμα Γενικά - Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για παιδίΚαλησπέρα σας, ετοιμαζόμαστε για ταξίδι τον Μάιο! Τα παιδιά με τι ταξιδιωτικά έγγραφα ταξίδεψαν;
Εξαρτάται από την ηλικία των παιδιών.Καλησπέρα σας, ετοιμαζόμαστε για ταξίδι τον Μάιο! Τα παιδιά με τι ταξιδιωτικά έγγραφα ταξίδεψαν;
Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το σχετικό θέμα, από το οποίο μπορείς να πάρεις πολλές πληροφορίες. Μπορείς βέβαια να συνεχίσεις τις ερωτήσεις σου εδώ.Χαιρετώντας την παρέα ξεκινώ μ ερωτήσεις.
Τον Ιούλιο θα πάω για 6 μέρες Βιέννη με τον ανήψιο μου (14 ετών)και πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό.εχω πάει αρκετές φορές Βιέννη όποτε την ξέρω πάνω κάτω αλλά έχετε να μου προτείνετε δραστηριότητες για παιδί αυτής της ηλικίας?
Επίσης σκεφτόμουν μήπως πηγαίναμε κ μια μέρα Μπρατισλάβα μέσω Δούναβη.αξιζει λέτε?και μήπως γνωρίζει κάποιος ποσό περίπου είναι το εισιτήριο και από που ακριβώς θα το βρω το πλοίο ?