Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!Η υπογραφή όμως δεν αλλάζει!
Οι πρώτες αγάπες δεν ξεπερνιούνται...!
Στην όπερα δεν πήγα. Ήθελα να πάω την Πέμπτη σε μια συγκεκριμένη παράσταση, αλλά δεν είχαν απομείνει εισιτήρια. Τιμές δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ρωτήσω αφού δεν βρήκα αυτό που ήθελα...Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!
Πάνο θέλω κι εγώ να σε ρωτήσω..πήγες καθόλου στην όπερα; Είδες τι παίζει με τα εισιτήρια των όρθιων; δεν είμαι φαν της κλασικής μουσικής αλλά όλοι μου είπαν ότι δεν λέει να πάω Βιέννη και να μην πάω στην όπερα..επίσης πήγες και στα τρία παλάτια;Αξίζουν και τα 3; Θα πάω την πρωτοχρονιά 4 μέρες και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα δω όλα..
Στο Schonbrunn θα πάω σίγουρα απλά μάλλον θα προτιμήσω το Belvedere αν δεν προλάβω και τα τρία επειδή θέλω πολύ να δω Gustav Klimt! Καθώς θα πλησιάζει το ταξίδι μου μπορεί να θυμηθώ να σε ρωτήσω κι άλλα! Ελπίζω να μη σε κουράσω!! Κάτι τελευταίο για σήμερα.. Οι θερμοκρασίες πως ήταν;;; Αχ ανυπομονώ να πάω!!Στην όπερα δεν πήγα. Ήθελα να πάω την Πέμπτη σε μια συγκεκριμένη παράσταση, αλλά δεν είχαν απομείνει εισιτήρια. Τιμές δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ρωτήσω αφού δεν βρήκα αυτό που ήθελα...
Πήγα στο Schloss Schonbrunn, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και θέλει και πολλές ώρες να το γυρίσεις όλο (κήπους, ζωολογικό κήπο) και στο Hofburg. Οι πέντε μέρες δεν μου έφταναν με τίποτα. Την επόμενη φορά τα υπόλοιπα.
Είχε αρκετό κρύο, η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 10-11 βαθμούς τη μέρα και 3-4 τη νύχτα. Ευτυχώς δεν έβρεξε όσες μέρες ήμουν εκεί.Στο Schonbrunn θα πάω σίγουρα απλά μάλλον θα προτιμήσω το Belvedere αν δεν προλάβω και τα τρία επειδή θέλω πολύ να δω Gustav Klimt! Καθώς θα πλησιάζει το ταξίδι μου μπορεί να θυμηθώ να σε ρωτήσω κι άλλα! Ελπίζω να μη σε κουράσω!! Κάτι τελευταίο για σήμερα.. Οι θερμοκρασίες πως ήταν;;; Αχ ανυπομονώ να πάω!!
Και φαν δεν είσαι και ψάχνεις για εισιτήριο όρθιου; Θα το μισήσεις το είδος και θα το μετανιώσεις. Τουλάχιστον κάντο σωστά και σε θέση, για να έχεις και μια πιθανότητα να το ευχαριστηθείς.Πάνο θέλω κι εγώ να σε ρωτήσω..πήγες καθόλου στην όπερα; Είδες τι παίζει με τα εισιτήρια των όρθιων; δεν είμαι φαν της κλασικής μουσικής αλλά όλοι μου είπαν ότι δεν λέει να πάω Βιέννη και να μην πάω στην όπερα..
Δήμητρα μου χίλια ευχαριστώ και για την απάντηση και για το προσωπικό μήνυμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω μέσω pm μέχρι να φτάσω τα 10 posts..Αν το έχω κάνει μέχρι να πάω Βιέννη θα σου στείλω οπωσδήποτε pm με τις ερωτήσεις μου!!!!almalibre ημουν Πασχα στη Βιεννη κ δεν ηθελα να χασω την οπερα αλλα ουτε να δωσω τοσα λεφτα...απο τιμες ο,τι θες μπορεις να βρεις.Ειδα stauss στη θεση των ορθιων κ ηταν μια χαρα.Αξιζει κ μονο να απολαυσεις το χωρο αυτο ακομα κ να μη τρελαινεσαι για οπερα.Εναλλακτικα βεβαια μπορεις να δεις μπαλετο,ισως σου φανει πιο ευχαριστο!Για θεση ορθιων καλο θα ηταν να πας εγκαιρως ωστε να βρεις ανετα μια μερια να κατσεις.
Έχω δει τις τιμές για τις ημερομηνίες που θα πάω και είναι αρκετά τσουχτερές για το πορτοφόλι μου! Το σκέφτομαι πάντως.. Ευχαριστώ!Και φαν δεν είσαι και ψάχνεις για εισιτήριο όρθιου; Θα το μισήσεις το είδος και θα το μετανιώσεις. Τουλάχιστον κάντο σωστά και σε θέση, για να έχεις και μια πιθανότητα να το ευχαριστηθείς.