Μπράβο Στέλλα.Είμαι σίγουρος ότι δεν τρως καθόλου κρέας,ούτε ψάρια γιατί και μόνο η ιδέα του ζώου στο σφαγείο θα σου φέρνει κλάματα.Επίσης δεν έχεις βάλει ποτέ δερμάτινο,ούτε καν δερμάτινα παπούτσια,μόνο πάνινα με σόλες λαστιχένιες.γιατί πήγαινετε σε ζωολογικούς κήπους?
χα χα gooda Νομιζω...1)Goody's ?
2)Gouda?
3)Gaudi?
4)Google?
Συνέχισε και βάζε μας πολλές φωτό.
πολλοί την διαβάζουμε
άκου stella μου αν και το θέμα μου είναι η ομορφη Βιέννη, αλλά μιας και θετεις αυτό το θέμα μπορώ να απαντήσω και να σου πω ότι λατρεύω τα ζώα και ήθελα να γίνω κτηνίατρος και είμαι μέλος σε φυλοζωικη. Σίγουρα αυτά τα ζωάκια δεν ζουν την τέλεια ζωη αλλά έχεις σκεφτεί ότι είναι είδη προς εξαφάνιση και εκεί έξω αν είναι θα βρεθούν νεκρά και η αλυσίδα τους και το είδος τους να εξαφανιστούν για πάντα; Εγώ για παράδειγμα έχω 5 γατάκια και έναν σκύλο καναδικο λύκο ο οποίος έχει επιληψία και πίνει χαπάκια κάθεμέρα , είναι κούκλος και πολύ καλός 4 ετών. Όμως αναγκάζομαι να τον έχω κλεισμένο σε μία κλούβα στενόμακρυ 7 μέτρων λυτό εκεί μεσα και να των αφείνω πολύ λίγο ελεύθερο γιατι; γιατί αν πάθει επιλυψία μπορεί να χτυπήσει ή να πνιγεί και να μην είμαι κοντά του. Με αυτή λοιπόν την απάντηση πιστεύω σε κάληψα και αν σε χαλάσανε οι φωτογραφίες μου μπες και δες ζωάκια πεταμένα στα σκουπίδια και ζώα υπό εξαφάνιση να πεθαίνουν από διάφορες αρρώστιες.παιδιά πραγματικά! γιατί πηγαίνετε σε ζωολογικούς κήπους? για να ενισχύσετε την αιχμαλωσία άγριων ζώων! πόσο θλιβερο τα πιγκουινάκια πίσω από το τζάμι? πόσο αποκρουστικό και αταίριαστο θέαμα? μόνο κλάματα με πιάνουν βλέποντας την φωτογραφία!