kostisg
Member
κριμα,για τον κοσμακη... και οχι μονο του βερολινου... αλλα ολου του κοσμου που ....φευγει... ετσι αδικα.... και εγω 1 γεναρη θαμαι εκει για 5 μερουλες
Ευχομαι ολοψυχα να περασετε ομορφα και να το χαρειτε οσο γινεται μιας και εμεις δε μπορεσαμε ..κριμα,για τον κοσμακη... και οχι μονο του βερολινου... αλλα ολου του κοσμου που ....φευγει... ετσι αδικα.... και εγω 1 γεναρη θαμαι εκει για 5 μερουλες
Καλά να περάσετε.κριμα,για τον κοσμακη... και οχι μονο του βερολινου... αλλα ολου του κοσμου που ....φευγει... ετσι αδικα.... και εγω 1 γεναρη θαμαι εκει για 5 μερουλες
Δεν θα προλάβουν απολύτως καμία χριστουγεννιάτικη αγορά. Σήμερα 26/12 έχουν ήδη κλείσει όλες.Καλά να περάσετε.
Θα προλάβετε και κάποιες χριστουγεννιάτικες αγορές στις οποίες πιστεύω πως θα είναι πολύ αυξημένα τα μέτρα ασφάλειας.
Αρκετές κλείνουν μετά τις 26/12 σύμφωνα με το link: http://www.visitberlin.de/en/keywor...vince=all&op=Search&view_mode=gallery&nipp=30Δεν θα προλάβουν απολύτως καμία χριστουγεννιάτικη αγορά. Σήμερα 26/12 έχουν ήδη κλείσει όλες.
Ναι, προφανώς.Δεν ξέρω αν κάτι άλλαξε λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης.
Αντιγραφή από το site visitberlin έκανα.Λέω και γώ...η πρώτη κλείνει τον Απρίλιο;
ΥΓ και τελειως off topic....οι ημερομηνίες γράφονται έτσι μόνο στην Β.Αμερική; Η και κάπου αλλού;
Εμετικά όντα.Δεν λέω άνθρωποι γιατί με τέτοιες ενέργειες δύσκολα τους ονομάζεις ανθρώπους.εν τω μεταξύ μετά από εκείνο το φοβερό επεισόδιο με την κοπέλα που την κουτρουβούλιασαν στις σκάλες τώρα διαβάζω για προσπάθεια να κάψουν έναν άστεγο στο μετρό...