• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Γερμανία Βερολινο - Σαλτσμπουργκ - Βιέννη

Gotz

Member
Καλησπέρα σας :)
Ειμαι νέο μέλος, μετά από διάφορες ιστορίες που διάβασα εδώ και έρευνα στο ιντερνετ κατέληξα σε ταξίδι Βερολίνο - Βιέννη, για τον Ιούλιο, δύο άτομα. Εχουμε κάτι στο μυαλό μας, αλλά πριν κλείσουμε θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Αθηνα-Βερολίνο, 4 ή 5 διανυκτερεύσεις
Βερολίνο - Σαλτσμπουρκ (αεροπορικως) - 2 διανυκτερευσεις
Σαλτσμπουργκ - Βιέννη (με τρένο) - 5 διανυκτερεύσεις
Βιέννη - Αθήνα

Πώς σας φαίνεται καταρχάς ο συνδυασμός;
Το εισιτήριο Βερολίνο - Σαλτμπουργκ με easyjet μου το βγαζει 64 ευρώ (μαζί με βαλίτσα) ή 132 ευρώ με airberlin.

Στο Σαλτσμπουργκ αξιζει να νοικιασουμε τη μία μερα αυτοκίνητο και να πάμε καπου τριγυρω, εχει ωραιες διαδρομες κλπ? πχ Hallstat?

:)

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλώς όρισες και καλά να περάσεις στο ταξίδι σου.

karfitsa

Member
Εγω βρισκω μια χαρα το προγραμμα σας...Προσωπικα,θα εκλεινα με easy(για την τιμη)).Το σαλτσμπουργκ ειναι πανεμορφο.Ανετα μενεις και τις 2 μερες,αλλα μπορεις να το κανεις και σε μια.
Για εκδρομες περιξ,αλλοι γνωριζουν περισσοτερα.Κανε και "αναζητηση"...

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Εκδρομη απο το Salzburg μπορεις να πας στο St.Gilgen, απο εκει με καραβακι μεχρι το St.Wolfgang και μετα με το τρενακι στην κορυφη που εχει υπεροχη θεα.Αν σου μενει χρονος,συνεχιζεις μεχρι Hallstatt,απλα υπεροχο.

Gotz

Member
Ευχαριστω πολυ!! :)

Απο Βερολινο κ Βιεννη πιστευετε αξιζει να σπαταλησω καμια μερα σε ημερησια εκδρομη (πχ Δρεσδη ή Μπρατισλαβα) ή να τις αφιερωσω ολες στις δυο πολεις με τις ημερες που εχω;

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Το καλοκαιρι με 5 διανυκτερευσεις στη Βιεννη,εκανα μονοημερη στη Μπρατισλαβα.Ειναι μια πολυ ευκολη,κοντινη και οικονομικη εκδρομη.Η παλια πολη ειναι μικρη.και περπατιεται πολυ ευκολα.Καποιοι στο forum δεν ενθουσιαστηκαν και πολυ,εγω παντως τη βρηκα κουκλιστικη.

Traveller

Member
Καταρχήν εύγε για το πολύ σωστά προγραμματισμένο ταξίδι... δίνεις τον σωστό χρόνο για να απολαύσεις με άνεση 3 υπέροχες πόλεις...

Για τις εκδρομές που ρώτησες τώρα... εγώ πιστεύω ότι αξίζει να καθίσεις όλες τις μέρες στο Βερολίνο να το χορτάσεις... Δρέσδη να μην πας, είναι σχετικά μακριά... η ιδέα του Potsdam μάλλον είναι καλύτερη στην απίθανη περίπτωση που θα βαρεθείς το Βερολίνο...

Για την Βιέννη τώρα, θα σου έλεγα κι εγώ να πας στην Μπρατισλάβα, να κανονίσεις να φας εκεί το βράδυ και να επιστρέψεις στην βάση σου στην Βιέννη αργά... η Μπρατισλάβα χωρίς βέβαια να είναι τίποτε το συνταρακτικό είναι μια συμπαθέστατη πόλη με μια υπέροχη μικρή παλιά πόλη που σε κάθε περίπτωση αξίζει μια επίσκεψη. την στιγμή μάλιστα που θα έχεις αφιερώσει ήδη 5 μέρες στην Βιέννη...

Gotz

Member
Ευχαριστώ :)
ωραιο φαίνεται το Κρεμς το σημειώνω στα υποψιν!

Εχω αλλη μία απορία για Σαλτσμπουργκ.
να κλείσω ξενοδοχείο στο κέντρο ή λίγο πιο έξω και να χρησιμοποιήσουμε συγκοινωνία; (δεν εχω καταλαβει πώς ακριβως ειναι η πολη)
πχ αυτο πώς σας φαίνεται?
http://www.booking.com/hotel/at/pen...b0474ba180bf42868c2fcf6d3X2;hide_back_to_sr=1

ή αυτο

http://www.booking.com/hotel/at/mot...0474ba180bf42868c2fcf6d3X11;hide_back_to_sr=1

Απο ο,τι ειδα γενικώς είναι τσιμπημενες οι τιμες για διαμονη στην περιοχή.

Dafni

Member
Ευχαριστώ :)
ωραιο φαίνεται το Κρεμς το σημειώνω στα υποψιν!

Εχω αλλη μία απορία για Σαλτσμπουργκ.
να κλείσω ξενοδοχείο στο κέντρο ή λίγο πιο έξω και να χρησιμοποιήσουμε συγκοινωνία; (δεν εχω καταλαβει πώς ακριβως ειναι η πολη)
πχ αυτο πώς σας φαίνεται?
http://www.booking.com/hotel/at/pension-elisabeth-salzburg.el.html?aid=303948;label=salzburg-wNZLB4Pet3KM9AAkJ5u6ygS15791664021:pl:ta:p1175:p2:ac:ap1t1:neg;sid=c12c7cbe736e05c00f0e8a16e142b747;dcid=1;checkin=2014-07-11;checkout=2014-07-13;srfid=5ea643e8b4cbb64b0474ba180bf42868c2fcf6d3X2;hide_back_to_sr=1

ή αυτο

http://www.booking.com/hotel/at/motel-one-salzburg.el.html?aid=303948;label=salzburg-wNZLB4Pet3KM9AAkJ5u6ygS15791664021:pl:ta:p1175:p2:ac:ap1t1:neg;sid=c12c7cbe736e05c00f0e8a16e142b747;dcid=1;checkin=2014-07-11;checkout=2014-07-13;srfid=5ea643e8b4cbb64b0474ba180bf42868c2fcf6d3X11;hide_back_to_sr=1

Απο ο,τι ειδα γενικώς είναι τσιμπημενες οι τιμες για διαμονη στην περιοχή.
φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στο πρωτο ξενοδοχειο που σου βγάζει το link....
για το δεύτερο μπορώ να σου πω οτι εχω μεινει σε ξενοδοχειο της συγκεκριμένης αλυσιδας σε αλλη πολη και ειναι πολύ καλά ξενοδοχεια(μικρά δωματια αλλά λειτουργικά)με πολύ ωραιο ντιζαιν,η σχέση ποιοτητας τιμης είναι πολύ καλή...είναι ομως αρκετά μακρια απο το κεντρο και για το θέμα της συγκοινωνιας δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν τη χρησιμοποιησα...επειδη η τιμή του φτάνει στα 148 το δίκλινο ,θα σου προτεινα αυτο που είναι λιγα βήματα απο την καρδιά της πολης σε πολύ καλό σημειο...έχει βέβαια 30 ευρώ παραπάνω για τις δυο μέρες....δεν ξέρω ποσο στοιχιζουν οι συγκοινωνιες αλλά εχε το υπ'οψιν ,ισως σε συμφέρει...
http://www.booking.com/hotel/at/star-inn-salzburg-zentrum.el.html#tab-main

Gotz

Member
Σε ευχαριστώ πολύ Dafni !
To Salzburg είναι μικρό, περπατιέται; Δηλαδη αν εισαι κέντρο μετά με τα πόδια το βλέπεις?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom