• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

paefstra

Member
Προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο και επίσης συνήθως τα γκρουπ κλείνουν διαμονή στο Mestre. Δεν ξέρω αν σε ικανοποιεί κάτι τέτοιο. Τί σε περιορίζει από το να κλείσεις μόνη σου τη μετακίνηση και το κατάλυμμα όπου θέλεις εσύ;

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ειναι πανευκολη η Βενετια! Να πας μονη σου! Εξαλλου δεν εχω ακουσει για πρακτορειο... Τωρα, Αυγουστο εχει ζεστη πολλη και υγρασια. Εμας δεν μας χαλασε παντως που πηγαμε Αυγουστο...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
να πάς μόνη σου!!σιγά μην μαζευτεί κόσμος να παει με πρακτορείο τον Αυγουστο στην Βενετία ώστε να γινει η εκδρομή..ψάξου μόνη σου...ειναι πανευκολο!!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Οτι ειπαν και οι απο πανω. Να πας μονη σου. Το πρακτορειο δεν εχει να προσφερει τιποτα για τη Βενετια.

chrisbd

Member
μόνο για να σε πάει να σε φέρει και για ξενοδοχείο ίσως απο κεί και πέρα τι θα μπορούσε να σας κάνει ....να σουλατσάρετε όλοι μαζί σαν γκρούπ:D
Σε όλα τα αξιοθέατα πας πολύ εύκολα....

marquis

Member
Τα περισσότερα πρακτορεία έχουν ξενοδοχείο στο Mestre, το οποίο από μόνο του είναι μειονέκτημα για κάποιον που θέλει να δει τη Βενετία. Επιπλέον, η Βενετία είναι αρκετά μικρή και ιδανική για κάποιον που πάει διακοπές μεμονωμένα. Άρα καλύτερα να πάτε μόνοι σας, δεν είναι καθόλου δύσκολο!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
με εναν οδηγο και ιντερνετ θα εισαι οκ!

rock_witch

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who Knows?
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου....
Και εγω πιστευω οτι το ατομικο ταξιδι ειναι πιο γοητευτικο,ειδικα για τη Βενετια,και οτι τα αξιοθεατα ειναι αρκετα κοντα το ενα με το αλλο...ωστοσο,οι υπολοιποι της παρεας επιμενουν σε οργανωμενο ταξιδι κυριως για οικονομικους λογους.....Δεν ξερω αν συμφερει οικονομικα να παω μονη........
Επισης,αληθευει οτι εξαιτιας του φεστιβαλ Βενετιας(νομιζω τελη Αυγουστου αρχες Σεπτεμβριου?) και αλλων γιορτων,οι τιμες στην αυγουστιατικη Βενετια ανεβαινουν κατακορυφα???:roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για το φεστιβαλ δε γνωριζω ..για ζεστη και υγρασια θα εχει...τα γκρουπ οντως μενουν συνηθως στο Μεστρε ..κ σε πανε την ημερα με τα βαπορετα στην πολη ...οποτε χανεις κ τη βραδινη μαγεια ...να περιπλανηθεις μονη σου..να βρεις σημεια ,αξιοθεατα ή μαγαζια που σε ενδιαφερουν προσωπικα.
Θα σου προτεινα να ψαξεις αεροπορικα κ χοτελ ..να δεις τιμες και να τις συγκρινεις με τις τιμες που σας δινουν τα πρακτορεια.

rock_witch

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who Knows?
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου....
Ειχα βρει φτηνο σχετικα ξενοδοχειο-παλι στο Μεστρε-και 350 ευρω αεροπορικα.....Αλλα τωρα οι τιμες πιθανον να εχουν ανεβει πολυ και τα ξενοδοχεια στο κεντρο ειναι πολυ ακριβα...:(...Μηπως γνωριζετε καποιο φτηνο ξενοδοχειο μεσα στη Βενετια???(οχι με κοινο μπανιο)

Louiggi

Member
η βενετια ειναι τελεια για να την γυρισετε λιγα ατομα μαζι,με γκρουπ θα το μετανωσεις πιστευω επιδει θα τα βρεις τοσο ευκολα.καλοκαιρι δεν ειναι και ο καλυτερος καιρος να την επισκευτεις περισσοτερο λογο της πολυκοσμιας αλλα ενταξει θα σου αρεσει,εγω οταν πηγα εμεινα κοντα στην πλατεια του αγιου μαρκου και ηταν πολυ ωραια.το χενοδοχειο μας ηταν ακριβος διπλα απο το προξενειο της ελλαδας και ονομαζοταν villa igea

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom