rock_witch
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Who Knows?
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο γυρος του κοσμου....
Ναι!με αλιταλια βεβαια...ωστοσο δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο πια....εχει περασει μηνας350 ευρω αεροπορικα?
Ναι!με αλιταλια βεβαια...ωστοσο δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο πια....εχει περασει μηνας350 ευρω αεροπορικα?
Δυστυχως δεν μπορω να παω παρα μονο τελη Αυγουστου....η βενετια ειναι τελεια για να την γυρισετε λιγα ατομα μαζι,με γκρουπ θα το μετανωσεις πιστευω επιδει θα τα βρεις τοσο ευκολα.καλοκαιρι δεν ειναι και ο καλυτερος καιρος να την επισκευτεις περισσοτερο λογο της πολυκοσμιας αλλα ενταξει θα σου αρεσει,εγω οταν πηγα εμεινα κοντα στην πλατεια του αγιου μαρκου και ηταν πολυ ωραια.το χενοδοχειο μας ηταν ακριβος διπλα απο το προξενειο της ελλαδας και ονομαζοταν villa igea
ααααα, για δυο ατομα εννοεις. Παντως, απο πρακτορεια που κοιταξα, δεν παιζει κατι τωρα. Η αληθεια είναι ότι βγαζουν καλουτσικες προσφορες για Βενετια, ακτοπλοϊκώς, αλλα μονο προς το Πασχα εχω πετυχει συμφερουσες.Ναι!με αλιταλια βεβαια...ωστοσο δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο πια....εχει περασει μηνας(απο το ιντερνετ τα βρηκα:συμπληρωσα τη φορμα με τις ημερες και τα ατομα και μου βγηκε η συγκεκριμενη τιμη)
Δυστυχως δεν μπορω να παω παρα μονο τελη Αυγουστου....η βενετια ειναι τελεια για να την γυρισετε λιγα ατομα μαζι,με γκρουπ θα το μετανωσεις πιστευω επιδει θα τα βρεις τοσο ευκολα.καλοκαιρι δεν ειναι και ο καλυτερος καιρος να την επισκευτεις περισσοτερο λογο της πολυκοσμιας αλλα ενταξει θα σου αρεσει,εγω οταν πηγα εμεινα κοντα στην πλατεια του αγιου μαρκου και ηταν πολυ ωραια.το χενοδοχειο μας ηταν ακριβος διπλα απο το προξενειο της ελλαδας και ονομαζοταν villa igea
ειπε μαλλον ηταν για 2 ατομα. αν και τετοια σαιζον τοσο αργα,εκει θα φτασει. ηδη ειναι στα 220+Leftris B said:350? εισητηριο ακουγεται εξωφρενικο εκτός αν μας έρθεις απο Αμερική...![]()
Χαχα! 350 για 3 ατομανα πας βενετία χωρίς γκρουπ ειναι τέλεια! 350? εισητηριο ακουγεται εξωφρενικο εκτός αν μας έρθεις απο Αμερική...![]()
Δες αυτό το ξενοδοχείο Venice Hotel Arlecchino Venice | Official Site | Venice Piazzale Roma 3 star hotel | Venice 3 star hotels | που είναι εξαιρετική περίπτωση, 3 αστέρων πάνω στο κανάλι και είδα ότι έχει προσφορά από την ιστοσελίδα του 114 ευρώ το δίκλινο τέλος Αυγούστου -promocode η λέξη FACEBOOK στη φόρμα-(αν δεν περιλαμβάνεται Σάββατο, αλλιώς είδα ότι ανεβαίνει)Δυστυχως δεν μπορω να παω παρα μονο τελη Αυγουστου....Οι τιμες του ξενοδοχειου ηταν λογικες????
σιγά το εξωφρενικό, θες να δεις πόσο κοστίζει το αεροπορικό Κρακοβία/Κατοβίτσε - Αθήνα ;να πας βενετία χωρίς γκρουπ ειναι τέλεια! 350? εισητηριο ακουγεται εξωφρενικο εκτός αν μας έρθεις απο Αμερική...![]()