taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Την επιλογή για Verona την έχετε σκεφτεί? 90 λεπτά με το Eurostar, και την προλαβαίνεις μια χαρά σε μια μέρα.... Και είναι και στο Veneto.
η αποψη του traveller με βρίσκει απόλυτα συμφωνη...και δεν μιλώ για το συγκεκριμμενο θεμα..απο μιλάνο ημερησια για βενετία..αλλά γενικά....Αλίμονο κανείς δεν εμποδίζει κανέναν να κάνει κάτι... απλά εμείς λέμε την γνώμη μας και ο άλλος μεγάλο παιδί είναι ότι θέλει κάνει...
Επί του προκειμένου... άλλο είναι να έχω 8 ώρες stop over στη Ρώμη και αντι να καθήσω στο αεροδρόμιο να πεταχτώ σε μισή ωρίτσα στην πόλη και άλλο να φύγω από το Μιλάνο να κάνω 5 ώρες ταξίδι για να κάτσω 5 ώρες στη Βενετία...
Το πρώτο είναι μια έξυπνη κίνηση για να σκοτώσεις 5 άχρηστες ώρες και το δεύτερο ταξιδιωτική ανωριμότητα και πεντάωρη ταλαιπορία... λυπάμαι που στεναχωρώ φίλους και οχτρούς αλλά η γνώμη του γκουρού είναι αυτή... όποιος θέλει την ακούει...
πόσες φορές έχεις πάει με τραινο Κόμο? αν είχες μπει στον κόπο θα έβλεπες ότι oυτε στο Κόμο ούτε στη Stresa πάνε eurostar...τη στελνεις να πάει με το regionale κι άγιος ο θεός πότε θα φτάσει..αντί να πάει με το λουσάτο Eurostar Venezia Santa Lucia σε 2.20'. σαν να μου λες καλύτερα με ATR σε 1 ώρα στο Κάιρο παρά με TU-204 σε 1,5. τι θα διαλεγες?Samion είσαι άσχετος... το Como είναι 35 λεπτά με το αυτοκίνητο και η Stresa oύτε μία ώρα... με το τρένο το Como είναι 45-50 λεπτά και η Stresa βαριά - βαριά 80 λεπτά...
Αυτό με το regionale δεν το κατάλαβα? γιατί να πάρεις το regionale? Noμίζεις ότι όλοι σκέπτονται σαν κι εσένα και παίρνουν τους σκυλοπνίχτες για να πάνε στον προορισμό τους?
Σε πέντε ώρες βλέπεις και παραβλέπεις και την Stresa και το Como... σε πέντε ώρες στη Βενετία τι βλέπεις? άντε τρέχοντας να φτάσεις από τον σταθμό στον Αγ.Μάρκο και πίσω πάλι... δεν σας μπορώ άλλο, μου κάνατε τα νεύρα ζαρτιέρες!!! άσχετοι ε άσχετοι...
αλλιώς φαίνεται ο δρόμος από το πίσω κάθισμα του ταξί που μετακινείσαι εσύ συνήθως αλλιώς από το κάθισμα του τραίνου..
ε έτσι εξηγείται..αν αληθεύει κι αυτό που αρχισε να κυκλοφορεί σε άλλο τόπικ ότι δουλεύει porter στο Ελ.Βεν. εξηγούνται όλα..και συχνάζει σε εναλλακτικά καφέ ενδιάμεσα της Αιδηψού..μα τι τύπος είναι τέλος πάντων?Και πού να ξερες οτι μπαίνει σε ταξί μαζί με άλλους έξι....Και μετά μιλάει για υπερπαραγωγές, ε βέβαια....
ε έτσι εξηγείται..αν αληθεύει κι αυτό που αρχισε να κυκλοφορεί σε άλλο τόπικ ότι δουλεύει porter στο Ελ.Βεν. εξηγούνται όλα..και συχνάζει σε εναλλακτικά καφέ ενδιάμεσα της Αιδηψού..μα τι τύπος είναι τέλος πάντων?
Πολύ ξυνός ρε παιδί μου...απαπαπα...Τέλος πάντων πάλι κατάφερε να μονοπωλήσει το τόπικ και ξεχάσαμε το θέμα μας....Ωραίο το Κόμο, η Στρέσσα και τα νησάκια της,αλλα κι εγώ πρώτη φορά που πήγα Μιλάνο πρώτα ήθελα να πάρω μια γεύση απο τα κανάλια της Βενετίας και μετά ασφαλώς όλα τ άλλα........