rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Συμφωνω κι γω μαζι σου μακρια απο το μεστρε.....μιλαω απο πειρα εκανα το μοιραιο λαθος και εμεινα δυο βραδια εκει αλλα η περιοχη ειναι σκετη παρακμη ασε που το σκεφτεσαι να βγεις εξω βραδυ....Γνώμη μου, πως αν είναι να πάει κάποιος Βενετία, είναι κάτι περισσότερο από κρίμα κι άδικο να μείνει στο Μέστρε.
Με το τρένο δεν είναι τίποτα, ένα 15 λεπτο αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν συγκρίνεται παιδιά. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε εντελώς διαφορετικό κόσμο. Θα μου πεις έναν ύπνο θα κάνεις, ε ακόμα κι αυτός ο ύπνος ας είναι Βενετσιάνικος :xmas_mrgreen:
Tax78 και στο κέντρο υπάρχουν φυσικά οικονομικά ξενοδοχεία, απλά η συμβουλή μου είχε να κάνει περισσότερο πως θα το ευχαριστηθείς καλύτερα αν μείνεις λίγο εκτός(μη φανταστείς πως μιλάμε για καμιά μεγαλούπολη...σε 10 λεπτά περπάτημα είσαι από το ένα sestiere στο άλλο σχεδόν).
Έτσι κι αλλιώς θα φας όπως κι αν έχει 1 ή 2 μέρες στην πλατεία για Βασιλική Σαν Μάρκο, Παλάτι κλπ..
Καλλιτερα στη Βενετια και ας κοστισει λιγο παραπανω , θα το κερδισεις απο μεταφορες, χασιμο χρονου, κ.λ.π