Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
όποιος το βρει πρώτος κερδίζει μία φιάλη κρασί κτήμα βιβλία χώρα
Σε mail που τους εστειλα(2 ενηλικες και ενα βρεφος) οι τιμες τους ειναι απο 160 και πανω και στους τρεις. Αρα δεν παιζει. Εχω αρχισει να σκεφτομαι πως πρεπει να παω σε τετοιο budget δωματιου. Δηλαδη απο 145 - 170. Αυτο που σκεφτομαι ειναι πως αν παω σε τετοιο budget να εμπιστευτω επωνυμη σειρα(πχ. best western hotel), no name(εννοω ντοπιο ξενοδοχειο) ή b&b? Αυτο εχει να κανει καθαρα για τις προδιαγραφες που θελω να εχει για τον μικρο(καθαριοτητα,baby cot κτλ). Μην νομιζετε οτι ειμαι υποχονδριος. Αν ημουν μονος με τη γυναικα δεν θα ειχαμε προβλημα και σε τρωγλη για να ζησουμε "τι στιγμη" του νησιου αλλα λογω του μικρου θελω να ειμαι προσεκτικος στην επιλογη.Παρε τηλέφωνο και ζήτα τους τιμές και διαθεσιμότητα...
CORTE 1321
LA CALCINA
AL PONTE MOCENIGO
επειδη ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω το βραδυ στο σπιτι θα σου απαντησω και για το travelpedia. Αναλυτικα για το καθενα τις τιμες τους. traveller μην νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου ή οτι θελω να σε διαψευσω. Εδω ειμαστε για να βοηθησει ο ενας τον αλλον, ποσο μαλλον καποιοι σαν εσενα με μεγαλη εμπειρια, απλα δεν ισχυουν δυστυχως καποια πραγματα απο αυτα που προτεινες. sorry....Nα μην πας σε επώνυμη σειρά, να πας σε ένα από τα ξενοδοχεία ή τα b&b που σου πρότεινα παραπάνω ή στην travelpedia...
Δεν πέφτει η υπόληψη μου αγαπητέ vaggelakos... απλά δεν μπορεί να ξέρω ανά πάσα στιγμή τα events που υπάρχουν στη Βενετία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παρακολουθώ το χρηματιστήριο των τιμών των ξενοδοχείων της.... Εδω ειμαστε για να βοηθησει ο ενας τον αλλον, ποσο μαλλον καποιοι σαν εσενα με μεγαλη εμπειρια, απλα δεν ισχυουν δυστυχως καποια πραγματα απο αυτα που προτεινες. sorry....
γιατί δε δίνεις 559€ να μείνεις στο de bains??Σε mail που τους εστειλα(2 ενηλικες και ενα βρεφος) οι τιμες τους ειναι απο 160 και πανω και στους τρεις. Αρα δεν παιζει. Εχω αρχισει να σκεφτομαι πως πρεπει να παω σε τετοιο budget δωματιου. Δηλαδη απο 145 - 170. Αυτο που σκεφτομαι ειναι πως αν παω σε τετοιο budget να εμπιστευτω επωνυμη σειρα(πχ. best western hotel), no name(εννοω ντοπιο ξενοδοχειο) ή b&b? Αυτο εχει να κανει καθαρα για τις προδιαγραφες που θελω να εχει για τον μικρο(καθαριοτητα,baby cot κτλ). Μην νομιζετε οτι ειμαι υποχονδριος. Αν ημουν μονος με τη γυναικα δεν θα ειχαμε προβλημα και σε τρωγλη για να ζησουμε "τι στιγμη" του νησιου αλλα λογω του μικρου θελω να ειμαι προσεκτικος στην επιλογη.
Απο travelpediaNα μην πας σε επώνυμη σειρά, να πας σε ένα από τα ξενοδοχεία ή τα b&b που σου πρότεινα παραπάνω ή στην travelpedia...
Αν και δεν θα ηθελα να μεινω lido αμα τα σκασω, δεν εχω βρει για τις μερες που ενδιαφερομαι(6/6 -9/6) με 2 ενηλικες και 1 βρεφος τις τιμες που λες.γιατί δε δίνεις 559€ να μείνεις στο de bains??