ludovica
Member
Δεν έχω πάει σε καμία από αυτές αλλά κάπου κλίνω. Για πείτε...
Έχω την εντύπωση οτι η Βενεζουέλα δεν παίζεται! Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές ένα ταξίδι εκεί.Δεν έχω πάει σε καμία από αυτές αλλά κάπου κλίνω. Για πείτε...
Έχω πάει και στις δύο πάνω από 10 φορές.Δεν έχω πάει σε καμία από αυτές αλλά κάπου κλίνω. Για πείτε...
Έχω πάει και στις δύο πάνω από 10 φορές.
Ειδικά στη Βενεζουέλα χαλαρά ξαναπήγαινα άλλες 10. Φοβερό μέρος, συμπαθέστατοι ντόπιοι, ανύπαρκτος τουρισμός. Δυστυχώς η ασφάλεια είναι θέμα ακόμη αν κι ελαφρώς καλύτερα από το πρόσφατο παρελθόν.Αυτά είναι....οι λατινολάγνοι σκάμε από ζήλια...
Κι εγώ θα ήθελα πολύ να πάω αλλά ακριβώς λόγω ανασφάλειας,δεν πείθεται ο άντρας μου...Ειδικά στη Βενεζουέλα χαλαρά ξαναπήγαινα άλλες 10. Φοβερό μέρος, συμπαθέστατοι ντόπιοι, ανύπαρκτος τουρισμός. Δυστυχώς η ασφάλεια είναι θέμα ακόμη αν κι ελαφρώς καλύτερα από το πρόσφατο παρελθόν.
πμ για να μην ενοχλούμε.Κι εγώ θα ήθελα πολύ να πάω αλλά ακριβώς λόγω ανασφάλειας,δεν πείθεται ο άντρας μου...
Παρεμπιπτόντως έχεις πουθενά όλες τις χώρες που έχεις πάει καταγεγραμμένες βρε @Yorgos ;
κυνήγι ανακόντα, να μπαίνεις μέσα σε βάλτο μέχρι τη μέση και να προσπαθείς να το πιάσεις
Εδώ η αξιολόγηση Αξιολόγηση χωρώνΚι εγώ θα ήθελα πολύ να πάω αλλά ακριβώς λόγω ανασφάλειας,δεν πείθεται ο άντρας μου...
Παρεμπιπτόντως έχεις πουθενά όλες τις χώρες που έχεις πάει καταγεγραμμένες βρε @Yorgos ;