Λεωφορεία από Αθήνα έως Βελιγράδι από EUR 74 Μαρ 2024Γειά σας.
Θέλω να πάω στο Βελιγράδι και έχω λίγες ερωτήσεις για να κάνω το ταξίδι ποιό εύκολο.
Υπάρχει κεντρικός σταθμός υπεραστικών και διεθνή λεωφορείων σαν της Σόφιας ή είναι διάσπαρτα όπως στην Αθήνα;
Υπάρχει λεωφορείο από την Αθήνα;
Υπαρχει το Yandex , ειναι το ρωσικο UberΑπό αεροδορμιο καμια προταση για μεταφορά; Είμαστε 3 άτομα και φτάνουμε πάρα πολύ νωρις το πρωι περίπου 6.
https://moovitapp.com/index/en/public_transit-line-a1-Belgrade_Beograd-3304-874935-635679-1Από αεροδορμιο καμια προταση για μεταφορά; Είμαστε 3 άτομα και φτάνουμε πάρα πολύ νωρις το πρωι περίπου 6.
Καλησπερα, εμεις μειναμε στο ★★★★ Jolie, Belgrade, SerbiaΜηπως εχει να προτεινει καποιος για Βελιγραδι, κοντα στο κεντρο, ξενοδοχειο η διαμερισμα, που να εχει μεινει και να ειναι ικανοποιημενος...
εγω εχω 2-3 που πηγαινω κατα καιρους, αλλα τις ημερομηνιες που ενδιαφερομαι ειναι γεματα...
ευχαριστω
Έχεις καμιά πρόταση για βραδυνή διασκέδαση; Μπαράκια, κλαμπάκια ή και άλλα μέρη ζωντανά και ζωηρά, με καλή μουσική (rock, jazz, funk, blues, balkan style π.χ.).
Όταν πήγαμε Βελιγράδι το αυτοκίνητο το βάλαμε σε ένα πάρκινγκ που περιτριγυριζόταν απο διάφορα "μυστήρια" μαγαζάκια... Ένα που μου χτύπησε στο μάτι ήταν το Bluz I Pivo και είπα θα το τιμήσω ένα απο τα 3 βράδια που έμεινα. Τελικά μας φάγανε οι μπυραρίες, οι οποίες δεν με ενθουσίασαν κιόλας, και τελικά δεν πήγαμε κανένα βράδυ. Έμεινε για την επόμενη φορά όμως! Ψάξτο λίγο και αν πας θέλω να μου πεις εντυπώσεις! Αλλιώς θα τις ανακαλύψω μόνη μου όταν ξανά πάωΈχεις καμιά πρόταση για βραδυνή διασκέδαση; Μπαράκια, κλαμπάκια ή και άλλα μέρη ζωντανά και ζωηρά, με καλή μουσική (rock, jazz, funk, blues, balkan style π.χ.).
Το συγκεκριμμενο πάρκινγκ το έχω σταμπάρει εδώ και χρόνια και είναι η πρώτη επιλογή μου . Εξάλλου έχω βάλει τις διανυκτερεύσεις μου πολύ κοντά στην περιοχή. Έχει εκεί διάφορα μαγαζάκια που φαίνονται όμορφα και κάπως εναλακτικά.Όταν πήγαμε Βελιγράδι το αυτοκίνητο το βάλαμε σε ένα πάρκινγκ που περιτριγυριζόταν απο διάφορα "μυστήρια" μαγαζάκια... Ένα που μου χτύπησε στο μάτι ήταν το Bluz I Pivo και είπα θα το τιμήσω ένα απο τα 3 βράδια που έμεινα. Τελικά μας φάγανε οι μπυραρίες, οι οποίες δεν με ενθουσίασαν κιόλας, και τελικά δεν πήγαμε κανένα βράδυ. Έμεινε για την επόμενη φορά όμως! Ψάξτο λίγο και αν πας θέλω να μου πεις εντυπώσεις! Αλλιώς θα τις ανακαλύψω μόνη μου όταν ξανά πάω
Το όλο σκηνικό είναι τελείως underground και γαμάτο!Το συγκεκριμμενο πάρκινγκ το έχω σταμπάρει εδώ και χρόνια και είναι η πρώτη επιλογή μου . Εξάλλου έχω βάλει τις διανυκτερεύσεις μου πολύ κοντά στην περιοχή. Έχει εκεί διάφορα μαγαζάκια που φαίνονται όμορφα και κάπως εναλακτικά.
Απαράδεκτον. Να μην επαναληφθεί!και μετά δεν θέλαμε να το ξενυχτήσουμε