Με ταυτότητα κανονικά.Για Βελιγραδι ισχυει ακάμα η εισοδος μόνο με ταυτότητα λη εχει αλλαξει κατι;
δεν εχω κανει πασχα ποτε στο Βελιγραδι, παρ ολο που το επισκεπτομαι συχνα... θα ρωτησω φιλους Σερβους και θα σου απαντησω...
μου απαντησε ενας φιλος Σερβος, οτι δεν συμβαινει κατι το Πασχα σε δημοσιους χωρους, αλλα το γορταζουν οικογενειακα στα σπιτια...δεν εχω κανει πασχα ποτε στο Βελιγραδι, παρ ολο που το επισκεπτομαι συχνα... θα ρωτησω φιλους Σερβους και θα σου απαντησω...
εκτος αν ρωτησεις την Ivana, που ειναι μελος του φορουμ και σου απαντησει...
στον Αγιο Σαββα, αξιζει να πας ουτως η αλλως, ιδαιτερα τωρα που τελειωσε και το εσωτερικο και δεν εχει σκαλωσιες...@cosafiv ευχαριστώ, το περίμενα πως ανήμερα το πάσχα δεν συμβαίνει κάτι. Κάνουν ανάσταση μεσάνυχτα αυτοί το Σάββατο; Αξίζει να πάμε στον Άγιο Σάββα ή να συμπεριφερθούμε σαν ένα απλό Σαββατόβραδο;
Jelena Apartment, Βελιγράδι, Σερβία είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος, απλό μικρό, όχι κέντρο αλλά με καλή συγκοινωνία μέρα και νύκτα...Μηπως εχει να προτεινει καποιος για Βελιγραδι, κοντα στο κεντρο, ξενοδοχειο η διαμερισμα, που να εχει μεινει και να ειναι ικανοποιημενος...
εγω εχω 2-3 που πηγαινω κατα καιρους, αλλα τις ημερομηνιες που ενδιαφερομαι ειναι γεματα...
ευχαριστω
ευχαριστω φιλε μου, βρηκα κοντα στο κεντρο, αλλα θα το εχω υπ'οψιν μου για το μελλονJelena Apartment, Βελιγράδι, Σερβία είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος, απλό μικρό, όχι κέντρο αλλά με καλή συγκοινωνία μέρα και νύκτα...