Εγω θα παω στις 26 του μηνα,και ελεγα να βαλω μια τετραδα 4 seasons που με καλυπτουν στον ελεγχο.Ο καιρος παντως φαινεται πως θα ειναι καλος,και αν ισχυει αυτο που λες,με γλιτωνει και απο το εξοδο,μιας και τα λαστιχ που φοραω τωρα εχουν πολυ ψωμι ακομα...Καλησπέρα σας, θα ταξιδέψω Βελιγράδι και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζονται χιονολαστιχα, πήρα στην πρεσβεία και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται αρκεί να έχω αλυσίδες! Επίσης που να κάνω συνάλλαγμα; Θα χρειαστώ και κάρτα σιμ για ίντερνετ τι μου προτείνετε; Και κάτι ακόμη για πάρκινγκ τι προτείνετε όταν πηγαίνω στο κέντρο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγω θα παω στις 26 του μηνα,και ελεγα να βαλω μια τετραδα 4 seasons που με καλυπτουν στον ελεγχο.Ο καιρος παντως φαινεται πως θα ειναι καλος,και αν ισχυει αυτο που λες,με γλιτωνει και απο το εξοδο,μιας και τα λαστιχ που φοραω τωρα εχουν πολυ ψωμι ακομα...
Μηπως ρωτησες και για ΠΓΔΜ;
Αν εχεις 4 seasons με το σημα της χιονονιφαδας στο πλαι,εισαι καλυμμενος.Και εγώ τα λάστιχα που έχω στο αυτοκίνητο μου είναι 4 εποχών και τα έβαλα πριν 3 μήνες...ακριβώς την ίδια ημερομηνία θα πάω και εγώ και γι'αυτό έψαχνα να βρω τι γίνεται. Βέβαια αφού πήρα τηλέφωνο στην πρεσβεία και μου είπαν ότι αρκούν οι αλυσίδες τι να πω μακάρι...δεν είχα σκοπό να αλλάξω λάστιχα τωρα
1. Είναι υποχρεωτικά τα χειμερινά ή 4 εποχών, ναι. τώρα, αν έχουμε ένδειξη M&S, αλλά είναι απλά θερινά (όπως τα προηγούμενα τα δικά μου), θεωρητικά είναι οκ.Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Προετοιμάζομαι για ταξίδι οδικώς με προορισμό το Βελιγράδι και θα ήθελα κάποιες πιο updated πληροφορίες πάνω σε θέματα που έχουν συζητηθεί ήδη σε αυτό το thread.
1) Σχετικά με τα λάστιχα ισχύει οτι είναι υποχρεωτικά τα χιονολάστιχα; ή είναι ανάλογα τον καιρό. (πχ αν είναι καθαρός ο καιρός δεν υπάρχει πρόβλημα να μην τα φοράς)
2) Το νέο δίπλωμα (η κάρτα) είναι οκ στους ενδεχόμενους ελέγχους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!