Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι μου προς το Βελιγράδι. Θα ξεκινήσω οδικώς απο θεσσαλονικη για ντίσελντορφ στις 18 του Δεκέμβρη. Πρώτη μου στάση και διανυκτέρευση θα ειναι στο Βελιγράδι. Θα ξεκινήσουμε 6 το πρωι απο θεσσαλονικη ώστε να έχουμε αρκετές ωρες να δούμε λιγο το Βελιγράδι να φάμε κάπου καλα και να συνεχίσουμε για τον επόμενο προορισμό μας. Ταξιδεύω πρώτη φορα οδικώς τοσο μεγάλη διαδρομή και θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Στο ταξίδι θα έχουμε μαζι μας τον κατοικίδιο σκυλι μας που δεν ξεπερνάει τα 8 κιλά. Του έχουμε βγάλει ευρωπαϊκό διαβατήριο εχει κανει ολα τα εμβόλια εχει τσιπαριστει και εχει παρει ολα τα χάπια και όλες τις θεραπείες που προβλέπονται. Εκτός απο το διαβατήριο εχει και βιβλιάριο υγείας. Το ρωτάω αυτο γιατι τα σκοπια και η Σερβία ειναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και ίσως έχουν αλλη νομοθεσία σε οτι αφορά τα κατοικίδια. Απο εκει και περα με ενδιαφερει το πως πληρώνω τα διόδια ποσο κοστίζουν κτλ. Πληρώνω με ευρω; Με κάρτα; Επίσης οι δρόμοι εκείνη την εποχή ειναι Καλοι; Άκουσα πως τωρα εχει καινούργιο δρόμο και ειναι πολυ καλός! Εχω έναν γνωστό που έμενε Σερβία μου ειπε που να παω να φάω. Μου ειπε ενα καλο ψητοπωλείο ειναι το Walter εχει 3-4 μαγαζιά. Επίσης το ξενοδοχείο που κλείσαμε λεγεται life design hotel και ειναι στο κέντρο μαζι με πρωινό και υπόγειο κλειστό πάρκινγκ. Γενικά θέλω να μου πείτε τι να προσέχω και τι μπορώ να κανω αυτή τη μερα που θα ειμαι στο Βελιγράδι. Πάντα μαζι με το σκυλάκι μου!! Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων!!