Να πας, έχει όντως ενδιαφέροντα μέρη γεμάτα ιστορία. Εμένα να σου πω μου φάνηκε λίγο χειρότερο από ό, τι περίμενα, αλλά σίγουρα πέρασα καλά. Συζητάμε μάλιστα για καλοκαιρινό ταξίδι για να κάνουμε κάποιες καλοκαιρινές δραστηριότητες, συνδυάζοντας Βελιγράδι με Novi Sad την περίοδο του Exit.ειναι ενας προορισμος που θελω αμεσα να επισκευτω καθως ειναι και κοντα και οικονομικα.οντως πιστευω οτι δεν ειναι η κλασικη ομορφη πολη αλλα εχει πολλες ενδιαφερουσες γωνιες και περιοχες και σιγουρα σημαντικη ιστορια.
παντως οι περισσοτεροι που εχουν παει λενε τα καλυτερα και οτι ηταν πολυ καλυτερη απ αυτο που περιμεναν.
χαχαχαχα δηλαδη οντως ολες οι σερβες ειναι 2μετρες??Να πας, έχει όντως ενδιαφέροντα μέρη γεμάτα ιστορία. Εμένα να σου πω μου φάνηκε λίγο χειρότερο από ό, τι περίμενα, αλλά σίγουρα πέρασα καλά. Συζητάμε μάλιστα για καλοκαιρινό ταξίδι για να κάνουμε κάποιες καλοκαιρινές δραστηριότητες, συνδυάζοντας Βελιγράδι με Novi Sad την περίοδο του Exit.
Είχε πάντως πολλούς Έλληνες λόγω εθνικής γιορτής (και Κύπριους). Είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για εμάς. Ακούγαμε παντού ελληνικά, σε ενοχλητικό βαθμό, ενώ πολλοί με το που μας καταλάβαιναν άρχιζαν τα χαζά (λες και άκουγαν ελληνικά μετά από μήνες στα βάθη του Ουζμπεκιστάν). Το θεϊκό ήταν όταν κάποια Βορειοελλαδίτισσα γριά περνώντας με για Σέρβα (ακόμα δεν κατάλαβα το πώς της ήρθε, μήπως φταίει το 1.64 ύψος μου;) άρχισε να με δείχνει και να λέει φωνάζοντας "Μα πώς κυκλοφορούν έτσι μες το κρύο; Εγώ δεν μπορώ!" (η αλήθεια είναι ότι επειδή είχε καλό καιρό είχα βγάλει την καμπαρτίνα μου και γύριζα με την εσάρπα).
Να σου πω την αλήθεια εγώ έδωσα περισσότερη σημασία στους Σέρβους (αν και παραήταν ψηλοί για τα γούστα μου-θηρία!), αλλά ναι, και οι Σέρβες είναι πολύ ψηλές. Σε κάποια φάση είχα κολλήσει και κοίταζα κάποια που ήταν 1.90 στο νερό! Απορούσα πώς βρίσκει τζην!χαχαχαχα δηλαδη οντως ολες οι σερβες ειναι 2μετρες??
πιστευω οτι ενα 3ημερο ειναι αρκετο για το βελιγραδι οσον αφορα αξιοθεατα..και ολοι λενε αξιζει μια επισκεψη στο νοβι σαντ.
Όντως δεν είχε πολλούς τουρίστες. Πέρα από το ελληνοκυπριακό κομβόι είδα παρέες Γερμανών και Γάλλων και αρκετούς ερασμίτες/backpackers. Εμείς Novi Sad δεν πήγαμε, αλλά εντάξει, δεν απογοητευτήκαμε, σκεφτήκαμε ότι το καλοκαίρι με το Exit θα είναι καλύτερα, πιο ξέφρενα.εγω που πηγα ασχετο σκ, που δεν ηταν τριημερο δεν βρηκα ελληνες και γενικα δεν ειναι πολη που κατακλυζεται απο τουριστες..Το Novi Sad συμπαθητικο, αλλα δε θα το επελεγα για κατι παραπανω απο μια διαμονη.