• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Βελγιο πριν τα Χριστουγεννα...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
θα θελα μερικες γνωμες... αξιζει το Βελγιο σαν ατμοσφαιρα λιγο πριν τα Χριστουγεννα; σκεφτομαστε για 3-4 νυχτες... πως θα τις κατανεματε; οποιαδηποτε παρατηρηση δεκτη!;)
Ευχαριστω...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ πήγα φέτος την περίοδο των Φώτων. Αρκετά μέρη/μαγαζιά ήταν ακόμα στολισμένα και η ατμόσφαιρα πολύ όμορφη. Φαντάζομαι πριν τα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα πιο εορταστικά. Απλά το χειμώνα χάνεις την ευκαιρία να περιπλανηθείς στα πάρκα (έλλειψη βλάστησης/πολύ λασπουριά), να κάνεις ποδήλατο και τα σχετικά.

Εγώ είχα κάνει όλες τις διανυκτερεύσεις (4) στις Βρυξέλλες και μονοήμερες σε Μπρυζ και Αμβέρσα. Θα πρότεινα παρ' όλα αυτά να μην παραλείψεις να μείνεις τη μία νύχτα στη Μπρυζ! Βέβαια επιφυλάσσομαι επειδή δεν έχω πάει Γάνδη. Αυτά. :)

manelaki

Member
Πριν τα χριστουγεννα εχει με 120 για Μοναχο. Αν θες την ακρως χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα, το θελω τοσο πολυ αλλα δε με βλεπω. Ισως να θελετε Βελγιο για συγκεκριμενους λογους απλα εριξα την ιδεα επειδη βρηκα καλα αεροπορικα :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το Βελγιο πάντως είναι η χώρα που μου
άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή.
ψηφίζω βέλγιο δαγκωτό !

ΥΓ Ειχα πάει φλεβάρη πέρσυ με τα πολλά κρύα. Δεκέμβρη
θα είναι πιο υποφερτά.
οι αποστάσεις είναι μικρές με τα τραίνα και θα προλάβεις
να γυρίσεις αρκετά.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Βέλγιο, αν και υπάρχει, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πηγαίνετε όμως. Η Brugge στα χειμωνιάτικά της είναι όμορφη. Αν την πετύχετε με ομίχλη (συχνά έχει το χειμώνα) δίνει μια ιδαίτερη απόκοσμη αίσθηση - οκ, δε θα βγάλετε πολλές φωτογραφίες, αλλά θα είναι πολύ όμορφα. Plus, είναι όμορφη τη νύκτα.
Λόγω της μικρής μέρας δε θα είστε και για πάρα πολλά έτσι κι αλλιώς, οπότε προτείνω να δείτε ότι δείτε από Βρυξέλλες τη μέρα της άφιξης/αναχώρησης, και τις υπόλοιπες μέρες να τις περάσετε στη Brugge ή/και στην Antwerpen.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
δηλαδη για φουλ Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα που να κοιταω;:roll:

paefstra

Member
προτείνω να δείτε ότι δείτε από Βρυξέλλες τη μέρα της άφιξης/αναχώρησης, και τις υπόλοιπες μέρες να τις περάσετε στη Brugge ή/και στην Antwerpen.
Η συμβουλή σου μου είναι τρομερά χρήσιμη, γιατί οργανώνω κάτι τέτοιο: Βρυξέλλες μόνο στην άφιξη και την αναχώρηση και από ένα βράδυ Brugge και Ghent. Και δεν ήξερα αν είναι καλή ιδέα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η συμβουλή σου μου είναι τρομερά χρήσιμη, γιατί οργανώνω κάτι τέτοιο: Βρυξέλλες μόνο στην άφιξη και την αναχώρηση και από ένα βράδυ Brugge και Ghent. Και δεν ήξερα αν είναι καλή ιδέα.
Αν έχεις μόνο 2 βράδια, μην πας Gent. Brugge & Antwerpen.... (Μια πόλη γραφική να πείτε "α τι ωραία", και μια πόλη-πόλη, με σύγχρονη ζωή, η πραγματική πρωτεύουσα της χώρας...).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
δηλαδη για φουλ Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα που να κοιταω;:roll:
Γερμανία (κυρίως νότια) & Αυστρία. Άντε και λίγο Ζυρίχη στο τσακίρ κέφι. Ιδανικά, στη Νυρεμβέργη....

manelaki

Member
Aντε να πας να πας! Και να αγορασεις πολλα ξυλινα στολιδια για το δεντρο σου ;) Δεν υπαρχει ωραιοτερο χριστουγεννιατικο δεντρο απ'αυτο με ξυλινα στολιδια-παιχνιδια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom