Borealis
Member
έχω χάσει λίγο για που μιλάς, αλλά αν εννοείς από Σαιντ Λούις (σταθμό) στο αεροδρόμιο είναι 10 ευρώ (4 άτομα με αποσκευές, απογευματινή ώρα).
Δεν είναι και λίγο να μείνεις σε ξενοδοχείο που έμειναν αυτοκράτορες και βασιλιάδες. (το ευχαριστώ, άσχετο).Σας ευχαριστώ όλους! Κατέληξα σε δύο βράδια στο ibis Βασιλείας και 1 βράδυ στο ibis Saint Louis. Πιστεύω μια μέση λύση, μίνιμουν προδιαγραφών αλλά budget-friendly. ΒΕΒΑΙΑ επειδή είμαι και λίγο της καλοπέρασης...τόλμησα και μια ερώτηση στο Les trois rois.
Grand Hotel Les Trois Rois Basel
Το οποίο μου έδωσε την εξής προσφορά (είναι και στο site τους): 3 βράδυα με διπλό δωμάτιο με θέα στο Ρήνο, πρωινό, μεταφορά από αεροδρόμιο (με ΜΜΜ), κέρασμα σαμπάνιας στο μπαρ του ξενοδοχείου, ένα δείπνο gourmet έξι πιάτων, δωρεάν όλο το mini-bar, δωρεάν σάουνα κλπ .... 620 ευρώ...Δεν είναι λίγα τα λεφτά άλλα για όποιον ενδιαφέρεται για ρομαντική απόδραση το θεωρώ ιδανικό! Σκεφτείτε το σοβαρά, όταν ακόμα και το ibis κοστίζει 100/βράδυ, είναι σχεδόν ευκαιρία!
Αυτά τα λίγα...αν τελευταία στιγμή λοξοδρομήσω και πάω στο Les trois rois θα σας στείλω εντυπώσεις!
Καλά να περάσεις λοιπόν, σε οποιο ξενοδοχείο κι αν μεινεις τελικα...Σας ευχαριστώ όλους! Κατέληξα σε δύο βράδια στο ibis Βασιλείας και 1 βράδυ στο ibis Saint Louis. Πιστεύω μια μέση λύση, μίνιμουν προδιαγραφών αλλά budget-friendly.