Πολωνία Βαρσοβια εστιατορια/μπαρ

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Καλησπερα σε ολους!
Μιας και εψαξα αρκετα δεν βρηκα καποιο θεμα που να αναφερεται σε αυτα και επειδη θα επισκεφθω συντομα την πολη, θα ηθελα οσοι εχετε παει να μου προτεινετε μερη που σας αρεσαν και αξιζουν να τα επισκεφθουμε για να δοκιμασουμε τα πιατα τους αλλα και ομορφους χωρους για μπυριτσα το βραδυ ;)

connosp

Member
Καλησπερα σε ολους!
Μιας και εψαξα αρκετα δεν βρηκα καποιο θεμα που να αναφερεται σε αυτα και επειδη θα επισκεφθω συντομα την πολη, θα ηθελα οσοι εχετε παει να μου προτεινετε μερη που σας αρεσαν και αξιζουν να τα επισκεφθουμε για να δοκιμασουμε τα πιατα τους αλλα και ομορφους χωρους για μπυριτσα το βραδυ ;)
Για δες εδώ Άρθρα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μιας και εψαξα αρκετα δεν βρηκα καποιο θεμα που να αναφερεται σε αυτα
Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά για περισσότερες ιδέες στις ιστορίες των μελών, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες για την πόλη:
Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη

Η δική μου βρίσκεται εδώ κι αφορά επίσκεψη του 2021.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά για περισσότερες ιδέες στις ιστορίες των μελών, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες για την πόλη:
Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη

Η δική μου βρίσκεται εδώ κι αφορά επίσκεψη του 2021.
Σε ευχαριστώ ψηλε μουυυ

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Καλησπερα σε ολους!
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου εδώ που έχει Βαρσοβία και Βρότσλαβ.
Στο τελευταίο κεφάλαιο έχει μαζεμένες προτάσεις για φαγητό και ποτό.
Πολωνία - Πολωνία II – Η επιστροφή (Gdańsk, Sopot, Pruszcz Gdanski, Warsaw, Wroclaw)

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου εδώ που έχει Βαρσοβία και Βρότσλαβ.
Στο τελευταίο κεφάλαιο έχει μαζεμένες προτάσεις για φαγητό και ποτό.
Πολωνία - Πολωνία II – Η επιστροφή (Gdańsk, Sopot, Pruszcz Gdanski, Warsaw, Wroclaw)
Τέλεια με σωνεις γιατί θα τα συνδυάσω αυτά τα δύο!!

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Όχι, πες τε μου:
Υπάρχει πουθενά Ελληνικό ή και ξενόγλωσσο forum που να ρωτάς κάτι για έξοδο σε μια ξένη πόλη και μέσα σε 2 ώρες να έχεις τόσες πολλές πληροφορίες και όμορφες προτάσεις που να λες: "Τι ήθελα και ρώτησα.. Δεν έβγαινα στο κέντρο να κάτσω όπου τύχει;"
Όχι να μου πέιτε, δηλαδή..
:)

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Όχι, πες τε μου:
Υπάρχει πουθενά Ελληνικό ή και ξενόγλωσσο forum που να ρωτάς κάτι για έξοδο σε μια ξένη πόλη και μέσα σε 2 ώρες να έχεις τόσες πολλές πληροφορίες και όμορφες προτάσεις που να λες: "Τι ήθελα και ρώτησα.. Δεν έβγαινα στο κέντρο να κάτσω όπου τύχει;"
Όχι να μου πέιτε, δηλαδή..
:)
Όχι όχι όπου τύχει!!
Χαχα
Τα παιδιά εδώ προτείνουν τα καλύτερα ο ένας στον άλλο.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Στην Krakowskie Przedmieście και προς την παλιά πόλη θα βρείτε άπειρες επιλογές, από πανάκριβα μέχρι κουτούκια

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.908
Μέλη
39.611
Νεότερο μέλος
chrisme

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom