koutsavaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Το παλάτι το είδα....απλα όταν επισκέφτηκα την βαρκελώνη Οκτώβριο το άναβαν μόνο το ΣΚ και εγώ ειχα φύγει Παρακσευή....τεσπα next time
Δε γίνεται να πας Βαρκελώνη και να μην πας στο πάρκο Guell κατά τη γνώμη μου. Μ' άρεσε πάρα πολύ εκεί, η απίστευτη θέα της πόλης, η ηρεμία, το πράσινο, τα διάφορα του Gaudi...Παίζει να είναι και το καλύτερο μέρος της πόλης!!Ναι σιγουρα θα χρειαστεις εξαλου ειναι πολυ βολικο εχει σε καθε τετραγωνο,και σε καθε αξιοθεατο εκτος απο το γκουελ που θελει λιγο περπατημα για να φτασεις αν πας φυσικα ολα ταλλα σε βγαζει το μετρο σχεδον απαιξω
συμφωνω ειναι πανεμρφα και εμεις πηγαμε νωρις πριν πλακωσουν τα γκρουπ και περπατησαμε με την ηρεμια μαςΔε γίνεται να πας Βαρκελώνη και να μην πας στο πάρκο Guell κατά τη γνώμη μου. Μ' άρεσε πάρα πολύ εκεί, η απίστευτη θέα της πόλης, η ηρεμία, το πράσινο, τα διάφορα του Gaudi...Παίζει να είναι και το καλύτερο μέρος της πόλης!!
Καλά 100% ασφαλής δεν είσαι σε καμία μεγάλη πρωτεύουσα...Και εμένα για την Raval μου είχαν πει και δεν πήγα ποτέ απο εκεί.
Στην παλιά πολη δεν είχα πρόβλημα ακομα και το βράδυ.
Αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι είναι και 100% ασφαλές.