panpan
Member
Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση, δείχνει πράγματι καλό.
Παρακολουθήσαμε μια παράσταση flamenco στην Βαρκελώνη αφού διάβασα πρόταση ενός μέλους του forum (δεν θυμάμαι όνομα) αλλά όντως ήταν πολύ καλό για να πάρεις γεύση . Ηταν μικρή η διάρκεια της παράστασης και με φτηνό εισιτήριο αλλά μας άρεσε πολύ. Είναι ένα υπόγειο στην Piaza Reial μπαίνοντας από την Rambla δεξιά.Επιτέλους πέρασε ο καιρός και σε 18 μέρες πετάμε κι εμείς για Βαρκελώνη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν παρακολούθησε κανείς κάποια παράσταση φλαμένγκο και αν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχει τρεις επιλογές, Flamenco y Ole, Flamenco Gipsy και Flamenco Pasion. Ποιά θεωρείς καλύτερη σαν επιλογή;
Σ΄ευχαριστώ πολύ. Έχει αρκετές προτάσεις...Παρακολουθήσαμε μια παράσταση flamenco στην Βαρκελώνη αφού διάβασα πρόταση ενός μέλους του forum (δεν θυμάμαι όνομα) αλλά όντως ήταν πολύ καλό για να πάρεις γεύση . Ηταν μικρή η διάρκεια της παράστασης και με φτηνό εισιτήριο αλλά μας άρεσε πολύ. Είναι ένα υπόγειο στην Piaza Reial μπαίνοντας από την Rambla δεξιά.
http://www.flamencotickets.com/los-tarantos-barcelona
PasionΈχει τρεις επιλογές, Flamenco y Ole, Flamenco Gipsy και Flamenco Pasion. Ποιά θεωρείς καλύτερη σαν επιλογή;
Σας ευχαριστώ και τους δύο, όλες οι προτάσεις και απόψεις είναι καλοδεχούμενεςΓια καποιον που απλά θέλει να πάρει μια γεύση από φλαμένκο ο τάραντος ειναι οκ,αλλα αν θέλει να απολαύσει ,τότε αυτό που ανέφερα προηγουμένως.
Κι εγώ αρχικά αυτό σκέφτηκα.Pasion
Όλα αυτά σε 3 μέρες??? Εμείς είχαμε 5 μέρες και δυσκολευτήκαμε να τα προλάβουμε... Και μέναμε και Πλάζα Καταλούνια.. Επίσης το MNAC & το Poble Espanoyl αξίζει .. Αν και το θεωρώ απίθανο να προλάβεις.. Ο ειδικός @panpan θα σου απάντησει..Παιδιά καλησπέρα!!Καταρχην συγγνώμη που γράφω στο topic αυτο απλα εδω βρηκα τον panpan που απ οτι ειδα και αλλου ειναι ο ειδικος για βαρκελωνη!!θα ειμαι βαρκελωνη 29/1-1/2!!!!!!1 του μηνος επιστροφη πρωι πρωι!!!εχω δει αλλου τις προτασεις σου και θα ηθελα να μου πεις αν τα sagrada familia,parco guell,camp nou,καταρακτες montjuic,casa batlo και μιλα τα προλαβαινω και αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις!!!θα μενω plazza catalunya!!πιο κεντρο δεν γινεται!ευχαριστω εκ των προτερων
Μην πας Casa Batlo και Casa Mila. Εννοώ μην πας και στα 2. Διάλεξε 1 από τα 2. Προτείνω Casa Mila. Για Sagrada Familia κλείσε online στο http://www.sagradafamilia.org/en/tickets/ και θα αποφύγεις έτσι την ουρά. Με σφιχτό πρόγραμμα προλαβαίνεις. Πχ 29/1 το βράδυ πάτε και βλέπετε μαγικό σιντριβάνι. 30/1 αφιερωμένη στον Γκαουντί (σαγράδα φαμίλια, καζα Μιλά, πάρκο Γκουέλ). 31/1 Camp Nou (δεν ξέρω αν Κυριακή είναι ανοιχτό όμως) το πρωί και υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για βόλτα. Για πιο άνεση θα σου έλεγα να βγάλεις το Park Guell. Πριν πάω, θα σου έλεγα να βγάλεις το Camp Nou. Είναι ωραία όμως! Και δεν είμαι Μπαρτσελόνα. Ούτε καν ποδοσφαιρόφιλοςΠαιδιά καλησπέρα!!Καταρχην συγγνώμη που γράφω στο topic αυτο απλα εδω βρηκα τον panpan που απ οτι ειδα και αλλου ειναι ο ειδικος για βαρκελωνη!!θα ειμαι βαρκελωνη 29/1-1/2!!!!!!1 του μηνος επιστροφη πρωι πρωι!!!εχω δει αλλου τις προτασεις σου και θα ηθελα να μου πεις αν τα sagrada familia,parco guell,camp nou,καταρακτες montjuic,casa batlo και μιλα τα προλαβαινω και αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις!!!θα μενω plazza catalunya!!πιο κεντρο δεν γινεται!ευχαριστω εκ των προτερων
Λάθος.Έχει εισιτήριο 8 ευρώ ή 7 ευρώ αν το πάρεις από το ιντερνετ.Το πάρκο γκουέλ είναι σίγουρα ανοιχτό και με δωρεάν είσοδο.
Λάθος.Το σιντριβάνι ανοίγει κάθε βράδυ
Λίγες ημέρες,θα έχεις πολύ τρέξιμο.θα ειμαι Βαρκελωνη 29/1-1/2!
και αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις!!