Ισπανία Βαρκελώνη: Τips και προτασεις!!!

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
εχουμε καποια σελιδα που να ανακοινωνει τις εκδηλωσεις της πολης για την επετειακες γιορτες της Αγιας Ευλαλιας;
με ενδιαφερει η καυση πυροτεχνηματων - το προγραμμα και η παρελαση με τις γιγαντιες κουκλες αλλα και οι περιφημες "Ανθρωπινες Κολωνες"
Επισης θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις ποτε δινεται το νεο γηπεδο της Barca σε λειτουργια, Υπαρχει περιπτωση να ειναι ετοιμα ολα τον φεβρουαριο ?

Last edited:

panpan

Member
Fiesta SANTA EULALIA Barcelona 2025 ▷ Fiesta Mayor Invierno | irBarcelona
oi εκδηλώσεις είναι εδω, αν και δεν έχει βγει όλο το πρόγραμμα.
H επιστροφή στο γήπεδο, απ' ότι ξέρω πήρε παράταση για μέχρι τον Μάιο.
Και δεν θα είναι έτοιμο όλο. Θα παραδωθεί το 60-65% του γηπέδου για παιχνίδια
και το υπόλοιπο αργότερα. Είναι και θέμα αδειών λειτουργίας.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Fiesta SANTA EULALIA Barcelona 2025 ▷ Fiesta Mayor Invierno | irBarcelona
oi εκδηλώσεις είναι εδω, αν και δεν έχει βγει όλο το πρόγραμμα.
H επιστροφή στο γήπεδο, απ' ότι ξέρω πήρε παράταση για μέχρι τον Μάιο.
Και δεν θα είναι έτοιμο όλο. Θα παραδωθεί το 60-65% του γηπέδου για παιχνίδια
και το υπόλοιπο αργότερα. Είναι και θέμα αδειών λειτουργίας.

εχεις αγαπητε κατι υποψιν σου που αξιζει περα απο τα προαναφερομενα και ειναι συνυφασμενο με την Καταλανικη κουλτουρα που ειναι προτεινομενο??
Εχω παρακολουθησει το 2018 επι πεντε μερες οτι ηταν υπαιθριο σε γιορτες Αποκριας και της προστατιδας της Βαρκελωνης και δωρεαν και μαγευτηκα απο το ταμπεραμεντο την ιδιαιτεροτητα και ομορφια των θεαματων στην Παλια συνοικια Gothic να διαδραματιζονται σαν αληθινη Fiesta!

panpan

Member
εχεις αγαπητε κατι υποψιν σου που αξιζει περα απο τα προαναφερομενα και ειναι συνυφασμενο με την Καταλανικη κουλτουρα που ειναι προτεινομενο??
Εχω παρακολουθησει το 2018 επι πεντε μερες οτι ηταν υπαιθριο σε γιορτες Αποκριας και της προστατιδας της Βαρκελωνης και δωρεαν και μαγευτηκα απο το ταμπεραμεντο την ιδιαιτεροτητα και ομορφια των θεαματων στην Παλια συνοικια Gothic να διαδραματιζονται σαν αληθινη Fiesta!
Να με συμπαθάς, αλλά επειδή η δουλειά μου είναι με πολύ κόσμο, προσπαθώ στον ελεύθερο χρόνο μου να αποφεύγω την πολυκοσμία. Οπότε για μένα μακριά από τέτοιες εκδηλώσεις. Πάντως τα περισσότερα δρώμενα γίνονται στην παλιά πόλη και συνήθως στην πλατεία Ζάουμε, που είναι το δημαρχείο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom