mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Υπαρχει καποιο σαητ με προσφορα για τη Σαγραδα Φαμιλια; Τα αδερφια το εχουν τερματισει μιλαμε...
Υπαρχει καποιο σαητ με προσφορα για τη Σαγραδα Φαμιλια; Τα αδερφια το εχουν τερματισει μιλαμε...
Ναι γι αυτο ρωταω. Πριν 3μιση χρονια νομιζω ειχα πληρωσει γυρω στο 15ευρω, αντε 17. Για μια οικογενεια 4 ατομων θες 100+ ευρω χωρις καν να ανεβεις στους πυργους...Βλέπω καλά; Το φθηνότερο εισιτήριο έχει 26ε;! Γελάνε κι οι πέτρες! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει με τίποτα.
Ναι γι αυτο ρωταω. Πριν 3μιση χρονια νομιζω ειχα πληρωσει γυρω στο 15ευρω, αντε 17. Για μια οικογενεια 4 ατομων θες 100+ ευρω χωρις καν να ανεβεις στους πυργους...
Τζίζους, Μέρη εντ δε Χολυ ΣπίριτΗ αγαπητή δήμαρχος έβαλε πρόστιμο στην εκκλησία γιατί δεν είχε βγάλει άδεια οικοδομής το 1882. Το ποσό είναι 50μυρια. Κάπως πρέπει να βγουν. Μην γελάτε είναι αλήθεια.
Και εμεις γυρω στα 15 ειχαμε πληρωσει πριν 3 χρονια. Τα 26 ειναι πολλα. Να πω την αληθεια ομως εγω ενθουσιαστηκα. Γενικα δεν μου αρεσουν τα παλατια και οι εκκλησιες και στα ταξιδια μας τα αποφευγω, αυτη ομως ηταν διαφορετικη ( κατα τη γνωμη μου παντα). Ηταν κατι πολυ διαφορετικο. Ετυχε βεβαια και οταν πηγαμε να μην εχει καθολου κοσμο. Ηταν ηρεμα, ησυχα και νομιζω πως ακομη εχω στα ματια μου εκεινα τα υπεροχα ψηφιδωτα. ΕυχαριστωΚι εγώ κάπου εκεί θυμάμαι είχα δώσει και πάλι σκεφτόμουν καλύτερα να τα τρωγα σε bocadillos. Για 26ε θα απέτρεπα κόσμο να πάει χωρίς τύψεις.
Ναι είναι αρκετά καλό, αλλά προτιμώ το σχεδόν απέναντι τουEl xampanyet εκει ειχαμε φαει καλα