Ισπανία Βαρκελώνη: Τips και προτασεις!!!

panpan

Member
Shôko Barcelona - Restaurant & Club Αυτό μέχρι τις 11.00 το βράδυ είναι restaurant και από τα μεσάνυχτα ως το πρωί
είναι κλάμπ. Καλό φαγητό. Λίγο τσιμπιμένες τιμές.
Bar de deportes irlandés - Temple bar Irish pub - Barcelona Ένα Ιρλανδέζικο πάμπ. Πολύ καλό.
Home - Paradiso Κοκτέιλ μπαρ.
Mejores restaurantes | Restaurante Arcano Barcelona
Από τα καλύτερα. Μπες στο λίνκ και δες χώρο. Αυτά προς το παρόν.

fotast

Member
Shôko Barcelona - Restaurant & Club Αυτό μέχρι τις 11.00 το βράδυ είναι restaurant και από τα μεσάνυχτα ως το πρωί
είναι κλάμπ. Καλό φαγητό. Λίγο τσιμπιμένες τιμές.
Bar de deportes irlandés - Temple bar Irish pub - Barcelona Ένα Ιρλανδέζικο πάμπ. Πολύ καλό.
Home - Paradiso Κοκτέιλ μπαρ.
Mejores restaurantes | Restaurante Arcano Barcelona
Από τα καλύτερα. Μπες στο λίνκ και δες χώρο. Αυτά προς το παρόν.
Στο Paradiso πόση ώρα κατά μέσο όρο είναι τώρα η ουρά;΄Εχει ψηφισθεί βέβαια το καλύτερο μπαρ του κόσμου...

panpan

Member
Στο Paradiso πόση ώρα κατά μέσο όρο είναι τώρα η ουρά;΄
Ναι υπάρχει θέμα γιατί δεν κάνει κρατήσεις. Την τελευταία φορά που πήγα, περνούσαμε τυχαία από εκεί και μπήκαμε χωρίς να περιμένουμε. Για αλλού πηγαίναμε. Όταν βγήκαμε η ουρά ήταν άστα να πάνε. Εγώ δεν θα καθόμουν ποτέ στην ουρά να περιμένω.

fotast

Member
Ναι υπάρχει θέμα γιατί δεν κάνει κρατήσεις. Την τελευταία φορά που πήγα, περνούσαμε τυχαία από εκεί και μπήκαμε χωρίς να περιμένουμε. Για αλλού πηγαίναμε. Όταν βγήκαμε η ουρά ήταν άστα να πάνε. Εγώ δεν θα καθόμουν ποτέ στην ουρά να περιμένω.
Πέρσι μπήκα στα 35 λεπτά και μας είπαν ότι είμαστε τυχεροί.Εντάξει άξιζε αλλά δεν το ξανακάνω.

Θα ήθελα πληροφορίες για το αν αξίζει να αγοράσω εισιτήρια για να μπω στο casa mila, casa batlo και casa vicens ; είναι αρκετά ακριβά γύρω στο 30αρι το καθένα τα οποία μου φαίνονται αρκετά δεδομένου ότι δεν είναι μουσεια που θα δεις διαφορά πράγματα από όσο καταλαβαίνω. Αν δεν αξίζουν, υπάρχει κάποιο που υπερτερεί να το προτιμήσω και να δω τα άλλα απέξω;

foliasi

Member
Θα ήθελα πληροφορίες για το αν αξίζει να αγοράσω εισιτήρια για να μπω στο casa mila, casa batlo και casa vicens ; είναι αρκετά ακριβά γύρω στο 30αρι το καθένα τα οποία μου φαίνονται αρκετά δεδομένου ότι δεν είναι μουσεια που θα δεις διαφορά πράγματα από όσο καταλαβαίνω. Αν δεν αξίζουν, υπάρχει κάποιο που υπερτερεί να το προτιμήσω και να δω τα άλλα απέξω;
Επισκεφθήκαμε το BATLO και το MILA πέρυσι, για το άλλο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το BATLO είναι πιο φουτουριστικό (για την εποχή του). Το Mila είναι πιο χαρακτηριστικό δείγμα της διαβίωσης της εποχής εκείνης. Με προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων κτλ. Και τα δύο έχουν υπέροχες ταράτσες με αυτή του Mila να ξεχωρίζει και λόγω μεγέθους. Το BATLO όμως σου προσφέρει πιο ξεχωριστές εικόνες. Ναι όντως, είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια αλλά δεν μετανιώσαμε στιγμή που τα επισκεφθήκαμε μια φορά στην ζωή μας! Αν παρόλα αυτά είχα σώνει και καλά να επιλέξω, ίσως λόγω ιδιαιτερότητας να επέλεγα το Batlo...

Και εγώ θέλω να τα δω και τα δύο και νομίζω θα κόψω από κάπου άλλου. Στο μουσείο πικασο είχατε πάει; έχω διαβάσει ότι έχει έργα της νεότερης του ηλικίας κυρίως.

foliasi

Member
Και εγώ θέλω να τα δω και τα δύο και νομίζω θα κόψω από κάπου άλλου. Στο μουσείο πικασο είχατε πάει; έχω διαβάσει ότι έχει έργα της νεότερης του ηλικίας κυρίως.
Όχι! Δεν έβγαινε ούτε το budget, ούτε ο χρόνος. Πήγαμε στα δύο προαναφερθέντα σπίτια, στο πάρκο Guell, στον Καθεδρικό και κάναμε tour guide στη Σαγράδα Φαμίλια που επίσης θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να τη δει κι από μέσα μια φορά στην ζωή του! Πολύ διαφορετική! Υπέροχη...

Για guell έχω ήδη αγοράσει το εισιτήριο και περιμένω να ανοίξει ο Δεκέμβριος για την sagrada familia. Τουλάχιστον να φύγουν από τώρα κάποια στάνταρ έξοδα και να δω τι άλλο θα μπορέσω να βάλω μετά όταν φτάσω εκεί.

foliasi

Member
Για guell έχω ήδη αγοράσει το εισιτήριο και περιμένω να ανοίξει ο Δεκέμβριος για την sagrada familia. Τουλάχιστον να φύγουν από τώρα κάποια στάνταρ έξοδα και να δω τι άλλο θα μπορέσω να βάλω μετά όταν φτάσω εκεί.
Ακριβώς έτσι διαχειριζόμαστε κι εμείς τις κρατήσεις μας. Για το Guell βέβαια θα πρότεινα κάτι που είχα διαβάσει κι εγώ σαν συμβουλή και όντως μας βγήκε σε καλό. Να κλείσεις εισιτήριο για το άνοιγμα. (νομίζω στις 9). Για πότε γεμίζει το πάρκο με ορδές τουριστών είναι απερίγραπτο!!! Ακόμη κι έτσι από παντού ξεφύτρωναν άνθρωποι που φυσικά όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν και πλήθυναν...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom