penelopebek
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Οπου λαμπει ο Ηλιος
Ευχαριστω πολυ. Σχετικα με την νυχτερινη ξεναγηση στη Casa Mila μηπως γνωριζεις;Το να πας δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Το να επιστρέψεις ίσως βρεις κίνηση.
Ευχαριστω πολυ. Σχετικα με την νυχτερινη ξεναγηση στη Casa Mila μηπως γνωριζεις;Το να πας δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Το να επιστρέψεις ίσως βρεις κίνηση.
Δεν έχω άποψη.Σχετικα με την νυχτερινη ξεναγηση στη Casa Mila μηπως γνωριζεις;
Οι απαντήσεις νομίζω βρίσκονται εδώγεια σας , σχεδιαζω 5ημερο ταξιδι στη βαρκελωνη και σκοπευουμε να δουμε αρκετα αξιοθεατα και μουσεια. διαβασα για την barcelona card. την εχει χρησιμοποιησει κανεις ? εξασφαλιζει οτι θα προσπερασουμε τις ουρεςστα μουσεια ?απο που την παραλαμβανουμε ?
Και πήγαμε και γυρίσαμε από Βαρκελώνη. Και λίγο πριν φύγουμε για αεροδρόμιο με έκλεψαν στη La Rambla. Είχα τα πάντα στην τσάντα μου. Κινδυνέψαμε να μην μπορέσουμε να ταξιδέψουμε γιατί η Ryanair δε δεχόταν αντίγραφα διαβατηρίων και δήλωση στην αστυνομία. Εφιάλτη ζήσαμε....Προσοχή πολύ, κλέβουν πολύ εκεί και στο μετρό τους το οποίο κατά τ'άλλα έχει εξαιρετικό δίκτυο και με την HOLA BCN πας άνετα παντού.
Κρίμα μια τόσο όμορφη και καθαρή πόλη να σου προκαλεί στο κέντρο αυτό το αίσθημα φόβου.