• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βίντεο από Βουδαπέστη

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
dkotsifis καλο ταξιδι να περασειs υπεροχα και αντε παιδια κι εμειs οι υπολοιποι να παιρνουμε σειρα ε? τι εμεινε...:bleh: 6 μηνεs για μενα.. ποιοs εχει σειρα μετα τον φιλο-ταξιδιωτη dkotsifis?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Eσενα σε ζηλευω ιδιαιτερα γιατι θα παs προs τα μερη μου..

exs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Γεια σας κι από εμένα...
Στη Βουδαπέστη είχα πάει με τον κολλητό μου την περίοδο που πήρε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό, σε καφέ βλέπαμε τους αγώνες κλπ κλπ, aw αυτό που μου έκανε εντύπωση(έχω πάει σε αρκετές EU χώρες) ήταν το βράδυ στα μεγάλα club, είδα τις πιο ωραίες γυναίκες από όλες τις άλλες χώρες που είχα πάει(ακόμα και από DK όπου έζησα 1 χρόνο )...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. :)

Η πληροφορία που δίνεις κρίνεται άκρως σημαντική και καταχωρείται. Παραπάνω λεπτομέρειες έχεις; (φωτογραφίες, βίντεο κλπ :D )

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες exs.

Defkalion, αυτά τα πράγματα αξίζουν μόνο live.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε μέχρι να πάμε, προετοιμαζόμαστε καταλλήλως :D

exs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Καλώς ήρθες. :)

Η πληροφορία που δίνεις κρίνεται άκρως σημαντική και καταχωρείται. Παραπάνω λεπτομέρειες έχεις; (φωτογραφίες, βίντεο κλπ :D )
Αν εννοείς video-foto απο τα συγκεκριμένα event!!! είσαι άτυχος μιας και είμαι λίγο μεγάλος(36) για να τραβάω μέσα σε club σα παιδάκι, άσε που εκεί είδα τους πιο πολλούς φουσκωτούς(αλλά και σε μέγεθος) που έχω δει στη ζωή μου...
PS:Τις θεές των club μην περιμένετε να τις δείτε την ημέρα, μόνο νύχτα κυκλοφορούν...
Αν εννοείς τώρα για "παραστάσεις" της Βουδαπέστης, έχω τραβήξει αλλά δεν έχω μοντάρει τίποτε ακόμη(no time, αφού να σκεφτείς έχω video απο το δεύτερο ταξείδι μου στη Μόσχα το `91, όπου είναι ακόμα αμοντάριστα...)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άμα έχεις τόσο πολύ υλικό και από τέτοιες πόλεις (πχ Μόσχα που θέλω πολύ να πάω), να σε βοηθήσουμε να το μοντάρεις να το δούμε, θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον πιστεύω. :)

exs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Defkalion μιας που βλέπω SG στο επόμενό σου ταξίδι, θα σου πω ότι θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για να πάρω την επόμενή μου HD camera...
Μιας και είμαι gadjetakias, η SG είναι απο τις πιο φτηνές αγορές ηλεκτρονικών.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom