• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βίντεο Οδηγός - Δημιουργία Χάρτη και Σύνδεση Φωτο Άλμπουμ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πρόβλημα που υπήρχε με το χάρτη όταν βάζαμε μόνο χρονιά διορθώθηκε, λειτουργεί τώρα :)

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον χάρτη. Δεν έβλεπα την δεξιά στήλη γιατί είχα iPad και δεν χωρούσε στην οθόνη. Ποντια...... τώρα όμως που το έμαθα ποιος με πιάνει. Πήρε φωτια το πληκτρολογιο:clap:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η Σάμος στον χάρτη είναι διαφανής! :p

(καταλαβαίνω ότι δύσκολο να φτιαχτεί αυτό από εσάς...)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καθόλου δύσκολο. Θα στείλω ένα εξώδικο στη google :D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
χμμ θα δοκιμάσω τώρα να φτιάξω τον χάρτη μου..αν αργήσω να εμφανιστώ καλέστε το ΕΚΑΒ!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
χμμμ δεν τα πηγα και άσχημα...βέβαια τα ταξίδια ειναι πολλα ακομα και τριπλα σε διαφορετικη χρονολογία αλλα βαρέθηκα να τα γράψω ολα.
πρέπει να κανω κανενα save τώρα ή μενουν εκει??
και το αλλο .το edit σε καθε αναφερόμενο ταξίδι στα δεξιά τι θέλει ναπει?? προσθήκη και αλλων πόλεων?ας με φωτίσει καποιος.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
πρέπει να κανω κανενα save τώρα ή μενουν εκει??
και το αλλο .το edit σε καθε αναφερόμενο ταξίδι στα δεξιά τι θέλει ναπει?? προσθήκη και αλλων πόλεων?ας με φωτίσει καποιος.
Δε χρειάζεται να κάνεις save. Αποθηκεύονται μόνα τους.
Πατώντας edit σε υπάρχον ταξίδι, μπορείς να το επεξεργαστείς. Δηλαδή να προσθέσεις/αλλάξεις ημερομηνίες, να το συνδέσεις/αποσυνδέσεις με φωτογραφικό άλμπουμ ή να διορθώσεις την τοποθεσία.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
και αλλη ερώτηση.ας πουμε παμε στο λαος.το έχομε επισκευτει ολοκληρο.αρκει που αναφέρω μονο την πολη vientiane? η πρέπει να τσεκάρομε και άλλες πολεις αν μας τις βγάζει βεβαίως ο google?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τίποτα δεν πρέπει. Ο καθένας χειρίζεται το χάρτη του όπως τον βολεύει.
Αν δε βαριέσαι, μπορείς να βάλεις τουλάχιστον τα κυριότερα μέρη που πήγες. Αν είσαι της λεπτομέρειας, βάλε και το παραμικρό χωριουδάκι.

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
και αλλη ερώτηση.ας πουμε παμε στο λαος.το έχομε επισκευτει ολοκληρο.αρκει που αναφέρω μονο την πολη vientiane? η πρέπει να τσεκάρομε και άλλες πολεις αν μας τις βγάζει βεβαίως ο google?
Καλημέρα Ρενάτα! Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πρέπει. Εξαρτάται από τον χρόνο και την διάθεσή σου. Αν έχεις χρόνο και θέληση, μπορείς να βάλεις πινέζες σε όλες τις πόλεις, χωριά, ποτάμια κτλ που έχεις επισκεφτεί. Συνέχισε, ήδη ο χάρτης σου μου προκαλεί θαυμασμό! :clap:

ediτ: Με πρόλαβε η Anny!

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
εξακολουθώ να μην μπορώ να τον φτιάξω! Συγκεκριμένα, πατάω πάνω στο κουμπί κι ενώ δείχνει πως φορτώνει, μετά δεν κάνει τίποτα. Επίσης, όταν πατάω πάνω στα ονόματα ή στις φώτο άλλων μελλών δεν μου ανοίγουν τα προφίλ τους!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom