Σαουδική Αραβία Βίζα και πληροφορίες για Σαουδική Αραβία

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Χαιρετώ όλα τα μέλη. Μιας και είδα ότι χρόνια έχει να ανοιχθεί topic για τη Σαουδική Αραβία ανοίγω αυτό με σκοπό την ενημέρωση για τις συνθήκες του ταξιδιού και λοιπές πληροφορίες. Για όποιον γνωρίζει, ειναι προτιμότερο να βγάλω visa on arrival ή να το κάνω καλύτερα μόνη μου από την αντίστοιχη ιστοσελίδα για να μην χρονοτριβώ στο αεροδρόμιο;
επιπλεον, έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα στη Σ Αραβία; Πώς είναι οι συνθήκες εκεί για τους δυτικούς ταξιδιώτες και δη τις γυναίκες; Θα είμαστε μια οικογένεια με το μωρό 1,5 έτους στο Ριαντ μέσα Νοεμβρίου. Ευχαριστώ!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλησπέρα , έχουμε δώσει αρκετές πληροφορίες εδώ : Γενικά - Ιράν - Σαουδική Αραβία - Ιράν vs Σαουδική Αραβία

Βίζα προτείνω να τη βγάλετε από πριν, βγαίνει σε ένα δευτερόλεπτο και κοστίζει περίπου 120€.
Οι συνθήκες για τους δυτικούς είναι κανονικές, όπως σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, δηλαδή σχετικά με το ντύσιμο είναι εντάξει μια κοντομάνικη μπλούζα κι ένα μακρύ παντελόνι. Γενικά ο κόσμος είναι πολύ φιλικός.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλησπέρα , έχουμε δώσει αρκετές πληροφορίες εδώ : Γενικά - Ιράν - Σαουδική Αραβία - Ιράν vs Σαουδική Αραβία

Βίζα προτείνω να τη βγάλετε από πριν, βγαίνει σε ένα δευτερόλεπτο και κοστίζει περίπου 120€.
Οι συνθήκες για τους δυτικούς είναι κανονικές, όπως σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, δηλαδή σχετικά με το ντύσιμο είναι εντάξει μια κοντομάνικη μπλούζα κι ένα μακρύ παντελόνι. Γενικά ο κόσμος είναι πολύ φιλικός.
Ευχαριστώ πολύ! Επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είχατε μείνει στο Ριαντ;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ευχαριστώ πολύ! Επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είχατε μείνει στο Ριαντ;
Ναι κατά βάση στο Ριάντ αλλά νοικιάσαμε αμάξι για πέντε μέρες και γυρίσαμε αρκετά. Προσοχή : ο οδηγός απαγορεύεται να πιάσει το κινητό την ώρα που οδηγεί ! Έχουν πιο πολλές Καμερες κι από τον big brother. Αν νοικιάσετε αμάξι να προσέξετε και να κρατήσετε όλα τα έγγραφα. Γενικά έχουν θέμα ακόμα με τις τουριστικές υποδομές, είναι πολύ πίσω. Αλλά αυτό που είδαμε ήταν μοναδικό !

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ναι κατά βάση στο Ριάντ αλλά νοικιάσαμε αμάξι για πέντε μέρες και γυρίσαμε αρκετά. Προσοχή : ο οδηγός απαγορεύεται να πιάσει το κινητό την ώρα που οδηγεί ! Έχουν πιο πολλές Καμερες κι από τον big brother. Αν νοικιάσετε αμάξι να προσέξετε και να κρατήσετε όλα τα έγγραφα. Γενικά έχουν θέμα ακόμα με τις τουριστικές υποδομές, είναι πολύ πίσω. Αλλά αυτό που είδαμε ήταν μοναδικό !
Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε! Μπράβο! Τέτοιοι προορισμοί νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να τους γνωρίσουμε προτού μετατραπούν σε τουριστικούς πόλους όπως το Ντουμπάϊ.. αν θυμάστε κάποιο μέρος, μέρη που σας έκαναν εντύπωση πείτε μου να τα συμπεριλάβω.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ωραίο θέμα, σκέφτομαι και εγώ για Σαουδική Αραβία τον χειμώνα, επίσκεψη σε φίλο, αλλά δεν ήξερα ότι έχει τόσο ακριβή βίζα (120€).

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ωραίο θέμα, σκέφτομαι και εγώ για Σαουδική Αραβία τον χειμώνα, επίσκεψη σε φίλο, αλλά δεν ήξερα ότι έχει τόσο ακριβή βίζα (120€).
Το μελανό σημείο του ταξιδιού!! Αξίζει πιστεύω ο προορισμός όσο Είναι ανεγγιχτος.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.477
Νεότερο μέλος
Ann-Mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom