fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μπούργκα ε; Θα διαβάσω την ιστορία σου απόψε.Tι να κάνουμε αυτοί είναι οι κανόνες εκεί δυστυχώς
Το dressing code μη ξεχάσεις
Μπούργκα ε; Θα διαβάσω την ιστορία σου απόψε.Tι να κάνουμε αυτοί είναι οι κανόνες εκεί δυστυχώς
Το dressing code μη ξεχάσεις
οχι και μπούργκα παιδάκι μου έλεοςΜπούργκα ε; Θα διαβάσω την ιστορία σου απόψε.
Τα διάβασα βρε , αστειεύομαι αλλά που να το καταλάβεις μέσω ποστοχι και μπούργκα παιδάκι μου έλεος
Μαντήλι για το κεφάλι και ένα μαντώ μέχρι τα γόνατα για το σώμα. Χρώμα όχι υποχρεωτικά μαύρο αλλά μονόχρωμο (για να είναι όσο διακριτικότερο γίνεται). Παντελόνι εννοείται
ιδού ένα πολύ χρήσιμο λινκΤα διάβασα βρε , αστειεύομαι αλλά που να το καταλάβεις μέσω ποστ
Ευχαριστω
Αυτό το τελευταίο είναι μόνο πρόβλημα νομίζω. Α και μη πεις εκεί λατρεύω το Ισραήλ. Δεν ξέρεις πού θα πέσειςμη μου το θυμιζετε... το 2009 εφαγα μπαν λογω ταραχων στην περιοχη.
Τρελο απωθημενο.. μη σου πω οτι παντρευομαι κιολας μονο και μονο για να παω (αφου αλλαξω διαβατηριο λογω βιζας Ισραηλ )
φυσικα και δεν θα πω τπτ , τρελη ειμαι??? Εκτος αν φερω καμια Ντανα μαζι και τους ξεμυαλισει τους Περσες..Αυτό το τελευταίο είναι μόνο πρόβλημα νομίζω. Α και μη πεις εκεί λατρεύω το Ισραήλ. Δεν ξέρεις πού θα πέσεις
Γμάος για να πάει κανείς στο Ιράν;;;;
Να δώ τη Ντάνα με τους μουλάδεςφυσικα και δεν θα πω τπτ , τρελη ειμαι??? Εκτος αν φερω καμια Ντανα μαζι και τους ξεμυαλισει τους Περσες..
Μιλαω για λευκο γαμο παντα.... Μια εβδομαδα το πολυ (οσο διαρκεσει το ταξιδι δηλαδη και μετα..δρομο)
λευκός κι εδώ;Υ.Γ επισης παντρευομαι και αμερικανο υπηκοο -αν εχετε κανεναν ευκαιρο- με βαση την ΝΥ