blackge
Member
Καλησπερα σε ολους. Οργανωνω ενα ταξιδι με τη κοπελα μου για τον Δεκεμβρη και ειμαστε αναμεσα σε 2 προορισμους. Ο ενας ειναι η Βαρσοβια και ο αλλος η Γανδη (το μπριζ απορριφτηκε λογω αρκετα μεγαλυτερου κοστους και επειδη ειναι υπερβολικα τουριστικο, αν παμε βεβαια Γανδη θα το επισκεφτουμε). Υπολογιζω οτι και τα δυο για αεροπορικα και διαμονη θα μας πανε 150-180 ευρω για 4 μερες. Εχω κοιταξει και στα δυο καταληματα απο airbnb,ξενοδοχεια κτλπ. Προφανως στη Βαρσοβια οι τιμες ειναι ιδανικες αλλα τα εισητηρια θα ειναι μεσω αθηνας κ εμεις θα ξεκινησουμε απο Θεσσαλονικη. Εκει ανεβηκε λιγο το μπατζετ! Το ερωτημα μου ειναι για το ποσα χρηματα θα χρειαστουμε εκει. Απ οτι καταλαβα και οι δυο πολεις εκεινη τη περιοδο θα ειναι στολισμενες για τα χριστουγεννα και ιδιαιτερα ομορφες. Η Βαρσοβια ομως ειναι και παααρα πολυ φτηνη με μια προχειρη ματια. Ξερει κανεις τι παιζει με τη Γανδη? Επειδη ειμαστε φοιτητες ειναι και δυσκολο να χαλαμε πολλα λεφτα καθημερινα. Αν ειναι για φαγητο να δινουμε 30 το ατομο ας πουμε τοτε δυσκολευει το πραγμα και κλινουμε προς Πολωνια. Εχει κανεις καποια άποψη??