Το χουμε απαντήσει 100 χιλιάδες φορές και μερικές ακόμα. Εν συντομία: Ξεχάστε τα ανταλλακτήρια. Κάντε ανάληψη από ATM εκεί, και πληρωμές όπου μπορείτε με πιστωτική κάρτα.χαιρετε! αρχες Δεκεμβρη θα παω πραγα και θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε που με συμφερει να κανω συναλλαγμα? εδω ή εκει? και πού?
επισης υπαρχει κατι άλλο που θα έπρεπε να προσεξω? εχω ακουσει ότι κανουν θραυση εκει οι πορτοφολαδες.
Συγνωμη αν σε ζαλισα! αλλά γι' αυτο ειμαστε εδω, για να ψαχνομαστε, να ρωταμε, να επιλεγουμε, να ταξιδευουμε κτλ.....Το χουμε απαντήσει 100 χιλιάδες φορές και μερικές ακόμα. Εν συντομία: Ξεχάστε τα ανταλλακτήρια. Κάντε ανάληψη από ATM εκεί, και πληρωμές όπου μπορείτε με πιστωτική κάρτα.
EDIT: Μας έχεις ζαλίσει τελευταία. Μια θές να πάς στον (αγιοποιημένο) Μαυρίκιο, μετά θες Πράγα, μετά το γυρνάς σε Βενετία, μετά πάλι σε Πράγα... Τι θα γίνει με σένα?
Μμμ κρυο κανει αλλα οχι και τοσο! Παρε μαζι σου ισοθερμικα παντελονια και μπλουζες.Συγνωμη αν σε ζαλισα! αλλά γι' αυτο ειμαστε εδω, για να ψαχνομαστε, να ρωταμε, να επιλεγουμε, να ταξιδευουμε κτλ.....
επομενες ερωτησεις για οποιον ξερει :
1/ ακουσα ότι κανει πολυ κρυο. ισχυει αυτο? κατι για -32 βαθμους κελσιου.........
και κάλτσες και κάλτσες !!!! ισοθερμικές θα με θυμηθείςΜμμ κρυο κανει αλλα οχι και τοσο! Παρε μαζι σου ισοθερμικα παντελονια και μπλουζες.
Το χουμε απαντήσει 100 χιλιάδες φορές και μερικές ακόμα. Εν συντομία: Ξεχάστε τα ανταλλακτήρια. Κάντε ανάληψη από ATM εκεί, και πληρωμές όπου μπορείτε με πιστωτική κάρτα........
Ioan, καλύτερα ν'αφιερώσεις εδώΕτοιμαζομαι και εγω για Πραγα. εκλεισα για λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Θα ειμαι εκει για 5 μερες. Ηθελα να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο ζωολογικο κηπο. Μας αρεσουν παρα πολυ και δεν θυμαμαι να διαβασα σε καποια ιστορια αν πηγε καποιος. Αξιζει να αφιερωσουμε ενα πρωινο εκει ή δεν λεει και πολλα?
παρα πολυ καλος εχει τα παντα τετοια εποχη ομως?δεν μπορω να καταλαβω την μανια με το να μεινη καποιος κεντρο -ξενοδοχεια φαγητο τα παντα να ξερης εκτος κεντρου 1/5 της τιμης-και εχει πολυ καλο μετρο για κεντρο-την κυριακη που ειχα παει απιστευτο κρυοΕτοιμαζομαι και εγω για Πραγα. εκλεισα για λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Θα ειμαι εκει για 5 μερες. Ηθελα να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο ζωολογικο κηπο. Μας αρεσουν παρα πολυ και δεν θυμαμαι να διαβασα σε καποια ιστορια αν πηγε καποιος. Αξιζει να αφιερωσουμε ενα πρωινο εκει ή δεν λεει και πολλα?
Εγω δεν ηξερα καν οτι εχει ζωολογικο κηπο. Αν δεν εχεις παιδια, τι διαφορετικο θα δεις εκει? Καλυτερα να κανονισεις κανενα ταξιδακι στα περιχωρα η απλως να περπατησεις και να ανακαλυψεις γωνιες της πολης, λεω εγω... τωρα αν σου περισσευει τοσος χρονος πια, εσυ ξερεις καλυτερα το προγραμμα σου και τι σε ενδιαφερει να δεις!Ετοιμαζομαι και εγω για Πραγα. εκλεισα για λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Θα ειμαι εκει για 5 μερες. Ηθελα να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο ζωολογικο κηπο. Μας αρεσουν παρα πολυ και δεν θυμαμαι να διαβασα σε καποια ιστορια αν πηγε καποιος. Αξιζει να αφιερωσουμε ενα πρωινο εκει ή δεν λεει και πολλα?