• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΟΣ

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
ελπίζω να λήξει γρήγορα!τη Δευτέρα έχω να πάω μια βόλτα στη Μακεδονία!!
λέτε να χρειαστεί να πάω με ποδήλατο?

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Α, καταπληκτικά. Σε εμένα έχει ανάψει ήδη λαμπάκι. Θα ανάψω ένα κερί αύριο και θα βγω για αναζήτηση καυσίμου.

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Για αυτο φωναζω συνεχεια καλο το αμαξι αλλα παρτε και ενα παπι για ωρα αναγκης στην Ελλαδα βρισκομαστε,καιει και SUPER που δεν τελειωνει ποτε...

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Για αυτο φωναζω συνεχεια καλο το αμαξι αλλα παρτε και ενα παπι για ωρα αναγκης στην Ελλαδα βρισκομαστε,καιει και SUPER που δεν τελειωνει ποτε...

Παπί ...το μεγαλείο σου. Βάζω ότι βρώ . Αμόλυβδη , σούπερ ....μόνο πετρέλαιο θέρμανσης δεν έχω βάλει ακόμη.... Φουλάρεις με 3-4 ευρουλάκια και πηγαίνεις όπου θες.. Χθες το γέμισα (στο γνωστό βενζινάδικο της μεσογείων με την τεράστια ουρά) χωρίς να περιμένω καθόλου καθώς τα δίτροχα δεν περίμεναν και πήγαιναν σε μία συγκεκριμένη αντλία. Δυστυχώς έχουμε μόνο ένα μηχανάκι(παληό αθάνατο Honda). Αφήνουμε το αυτοκίνητο να κάθεται και παίζουμε ...ξύλο με το έταιρο ήμισυ ποιος θα το πρωτοπάρει.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Έγκυρες πηγές ... αναφέρουν ότι οι απεργίες θα συνεχιστούν μέχρι 10 (περίπου) Νοεμβρίου...
Την αναστολή της απεργίας των τελωνειακών αποφάσισε στις 4 σήμερα τα ξημερώματα ύστερα από ολονύχτια συνεδρίαση του Γενικού Συμβούλιου της Ομοσπονδίας τους. Η απόφαση ελήφθη με ψηφοφορία θρίλερ. Δεκαέξι από τους συμβούλους ψήφισαν υπέρ της αναστολής και 15 κατά.

Είχε προηγηθεί η «ετυμηγορία»του δικαστηρίου που έκρινε την απεργία παράνομη διότι η απόφαση ελήφθη από το Γενικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού οργάνου του κλάδου και όχι από τη Γενική Συνέλευση. Και ακόμη, διότι η ζημιά που προκαλείτο στο κοινωνικό σύνολο ήταν μεγάλη και δυσανάλογη προς το αντικείμενο της απεργίας. Η συνάντηση που είχαν νωρίτερα το απόγευμα οι τελωνειακοί με τον υφυπουργό Οικονομικών Αντώνη Μπέζα απέβη άκαρπη.

Ο κ. Μπέζας διαβεβαίωσε τους τελωνειακούς ότι το επίδομά τους δεν κινδυνεύει από την ένταξη των ειδικών λογαριασμών στον προϋπολογισμό. Τους ζήτησε να λύσουν την απεργία, λέγοντάς τους ότι με την έκδοση των υπουργικών αποφάσεων που αναμένονται σύντομα, διασφαλίζεται και το επίδομά τους. Εκείνοι ωστόσο αντέταξαν ότι η ένταξη των λογαριασμών στον προϋπολογισμό δεν είναι σύννομη διότι οι πόροι αυτοί έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και ότι τυχόν απώλειά τους θα σημάνει την απώλεια των αποζημιώσεων που εισπράττουν.

Πηγή:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=1401076

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie