xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Απιστευτη ταλαιπωρια με περιμενε το σαββατο το απογευμα που μας περασε ψαχνοντας να βαλω βενζινη.Ειχα ακουσει για την ελλειψη αλλα δεν το περιμενα σ αυτον τον βαθμο.
Μετα τα πρωτα 6-7 κλειστα βενζιναδικα με ζωσανε τα φιδια οτι δεν θα εβρισκα πουθενα και θα εμενα στην μεση του δρομου.
Ανεβαινα την οδο μεσογειων ωσπου βλεπω στο αντιθετο ρευμα βενζιναδικο με ρεκορ ουρας αυτοκινητων.Τι να κανω.......? Μενω η βαζω.....?
Υπερισχυει το βαζω.Κανω στροφη και αρχιζω να ψαχνω το τελος της ουρας του μεταλλικου φιδιου.Με τα πολλα την βρισκω,και μπαστακονομαι,τερας υπομονης.
Στο σημειο που σταθηκα το βενζιναδικο δεν φαινοταν ημουνα πολυ μακρια ακομα.
Η ουρα ηταν διπλη,δυο σειρες αυτοκινητων.
Απο πισω μου η ουρα μεγαλωνε με γρηγορους ρυθμους.
Ο κινητηρας σβηνει για οικονομια και παω τσουλιτος οπως ολοι.
Το πρωτο μισαωρο θαχαμε κανει και 10 μετρα στο πολυποθουμενο...οχι παιζουμε.
Εν τομεταξυ τα καθετα στενα εχουν κλεισει απο αμαξια και εξελλισονται σκηνες απειρου καλλους.Κανεις δεν αφηνει κενο.Οποιος αφησει καποιον κακο του κεφαλιου του,γιατι καθεται αυτος μπροστα του και περνει την σειρα.
Και το θεμα ειναι πως αμα φτασω στην κανουλα και μου κανει σημα ο βενζινας τελος βενζινη.....τον σκοτωνεις κυριε προεδρε τον σφινακια ναι η οχι???
Καποια στιγμη σταματαει και το ανεπεσθιτο τσουλημα...και βγαινουν βρωμες οτι βενζινη τελος.Κανεις ομως δεν κουνιεται.Βραχοι ολοι.
Και ορατοτητα θεας βενζιναδικου αμυδρη.
Ολοι στο περιμενε και αρχιζει το κουβεντολοι βγαινοντας απο τα αμαξια.
Ακουγες οτι ηθελες φταιει η κυβερνηση....τα βυτιοφορα....η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ....
οι ρωσοι... η χουντα...ο μητσοτακης........
Ολοι γνωριστηκαμε μεταξυ μας. Αλλοι παρεξηγηθηκαν, αλλοι ειχανε κανει φανταροι μαζι,
αλλοι μενανε κοντα, ρε καπου σε ξερω εγω εσενα.
Καποιοι ερωτευτηκανε καποιοι ορκιστηκανε οτι θα μεινουνε φιλοι για παντα, καποια κυρια την πιασανε τα κλαματα γιατι κατι θυμηθηκε.
Και καποια στιγμη γινετα στουκα στο αντιθετο ρευμα.
Μια κοπελιτσα με το αμαξι της επεσε πανω σε ενα μικρο βυτιοφορο που θα προμηθευε το βενζινα μας με 3000 λιτρα. Η καντεμια ηταν ολοφανερη.
Ακινητοποιημενα και τα δυο ρευματα.Το ελα να δεις και να κλαψεις μαζι μας.
Η ουρα να εχει παρει γιγαντιες διαστασεις,και ολοι να περιμενουνε την αστυνομια μπας και λυθει το ολο θεμα του ατυχηματος και βαλουμε βενζινη.Αλαλουμ.Τα ειδα ολα.
Μετα απο καμμια ωρα περιπου και αφου ξεμπερδεψαμε με το ατυχημα,το βυτιοφορο αδειασε το περιεχομενο στην δεξαμενη και ηρθε η σειρα μας,το τσουλιμα με ρυθμους χελωνας.
Ο μονος χαρουμενος ολη αυτην την ωρα ηταν ο περιπτερας δεξια μας που εκανε χρυσες δουλειες και δεν θα πιστευε στην τυχη του.
Εκανα 2 ωρες και 45 λεπτα να βαλω βενζινη.
Γιατι τελικα εβαλα,ενω ειμαι σιγουρος οτι καποιοι αλλοι πισω απο μενα θα εμειναν με το λεβιε στο χερι,
Ελλας το μεγαλειο σου.
Πρεπει να παραλυσει ολη η χωρα για να γινει κατι
Μετα τα πρωτα 6-7 κλειστα βενζιναδικα με ζωσανε τα φιδια οτι δεν θα εβρισκα πουθενα και θα εμενα στην μεση του δρομου.
Ανεβαινα την οδο μεσογειων ωσπου βλεπω στο αντιθετο ρευμα βενζιναδικο με ρεκορ ουρας αυτοκινητων.Τι να κανω.......? Μενω η βαζω.....?
Υπερισχυει το βαζω.Κανω στροφη και αρχιζω να ψαχνω το τελος της ουρας του μεταλλικου φιδιου.Με τα πολλα την βρισκω,και μπαστακονομαι,τερας υπομονης.
Στο σημειο που σταθηκα το βενζιναδικο δεν φαινοταν ημουνα πολυ μακρια ακομα.
Η ουρα ηταν διπλη,δυο σειρες αυτοκινητων.
Απο πισω μου η ουρα μεγαλωνε με γρηγορους ρυθμους.
Ο κινητηρας σβηνει για οικονομια και παω τσουλιτος οπως ολοι.
Το πρωτο μισαωρο θαχαμε κανει και 10 μετρα στο πολυποθουμενο...οχι παιζουμε.
Εν τομεταξυ τα καθετα στενα εχουν κλεισει απο αμαξια και εξελλισονται σκηνες απειρου καλλους.Κανεις δεν αφηνει κενο.Οποιος αφησει καποιον κακο του κεφαλιου του,γιατι καθεται αυτος μπροστα του και περνει την σειρα.
Και το θεμα ειναι πως αμα φτασω στην κανουλα και μου κανει σημα ο βενζινας τελος βενζινη.....τον σκοτωνεις κυριε προεδρε τον σφινακια ναι η οχι???
Καποια στιγμη σταματαει και το ανεπεσθιτο τσουλημα...και βγαινουν βρωμες οτι βενζινη τελος.Κανεις ομως δεν κουνιεται.Βραχοι ολοι.
Και ορατοτητα θεας βενζιναδικου αμυδρη.
Ολοι στο περιμενε και αρχιζει το κουβεντολοι βγαινοντας απο τα αμαξια.
Ακουγες οτι ηθελες φταιει η κυβερνηση....τα βυτιοφορα....η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ....
οι ρωσοι... η χουντα...ο μητσοτακης........
Ολοι γνωριστηκαμε μεταξυ μας. Αλλοι παρεξηγηθηκαν, αλλοι ειχανε κανει φανταροι μαζι,
αλλοι μενανε κοντα, ρε καπου σε ξερω εγω εσενα.
Καποιοι ερωτευτηκανε καποιοι ορκιστηκανε οτι θα μεινουνε φιλοι για παντα, καποια κυρια την πιασανε τα κλαματα γιατι κατι θυμηθηκε.
Και καποια στιγμη γινετα στουκα στο αντιθετο ρευμα.
Μια κοπελιτσα με το αμαξι της επεσε πανω σε ενα μικρο βυτιοφορο που θα προμηθευε το βενζινα μας με 3000 λιτρα. Η καντεμια ηταν ολοφανερη.
Ακινητοποιημενα και τα δυο ρευματα.Το ελα να δεις και να κλαψεις μαζι μας.
Η ουρα να εχει παρει γιγαντιες διαστασεις,και ολοι να περιμενουνε την αστυνομια μπας και λυθει το ολο θεμα του ατυχηματος και βαλουμε βενζινη.Αλαλουμ.Τα ειδα ολα.
Μετα απο καμμια ωρα περιπου και αφου ξεμπερδεψαμε με το ατυχημα,το βυτιοφορο αδειασε το περιεχομενο στην δεξαμενη και ηρθε η σειρα μας,το τσουλιμα με ρυθμους χελωνας.
Ο μονος χαρουμενος ολη αυτην την ωρα ηταν ο περιπτερας δεξια μας που εκανε χρυσες δουλειες και δεν θα πιστευε στην τυχη του.
Εκανα 2 ωρες και 45 λεπτα να βαλω βενζινη.
Γιατι τελικα εβαλα,ενω ειμαι σιγουρος οτι καποιοι αλλοι πισω απο μενα θα εμειναν με το λεβιε στο χερι,
Ελλας το μεγαλειο σου.
Πρεπει να παραλυσει ολη η χωρα για να γινει κατι