taniakar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Vienna, Bratislava!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Τον Μάιο πάμε ταξιδάκι Ολλανδία και Βέλγιο για 10 μέρες. Συγκεκριμένα πετάμε για Άμστερνταμ από όπου και ξεκινάμε το ταξίδι μας και επιστρέφουμε πίσω από Βρυξέλλες. Για τις μετακινήσεις μεταξύ των πόλεως σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο. Οι πόλεις που σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε είναι οι εξής:
Amsterdam, The Hague, Delft, Rotterdam, Antwerp, Brugge, Gent, Brussels.
Θα ήθελα όσοι έχετε εμπειρία, να με κατευθύνετε, ώστε να αποφύγω να χάσω χρόνο σε κάποιες πόλεις αν δεν αξίζει ή να αφιερώσω χρόνο σε άλλες που δεν τις έχω στο νου μου προς στιγμήν. Επίσης μου έχουν πει για κάποια χωριουδάκια της Ολλανδίας, συγκεκριμένα Volendam, Marken, τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς.
Παρακαλώ για τις συμβουλές και τις εμπειρίες σας!
Να σημειώσω ότι οι 10 διανυκτερεύσεις σκεφτόμαστε να γίνουν σε Άμστερντα, Ρόττερνταμ, Μπρυζ και Βρυξέλλες. Από τις υπόλοπες σκεφτόμαστε να κάνου απλά πέρασμα!
Περιμένω νέα σας!!!!!!!
Amsterdam, The Hague, Delft, Rotterdam, Antwerp, Brugge, Gent, Brussels.
Θα ήθελα όσοι έχετε εμπειρία, να με κατευθύνετε, ώστε να αποφύγω να χάσω χρόνο σε κάποιες πόλεις αν δεν αξίζει ή να αφιερώσω χρόνο σε άλλες που δεν τις έχω στο νου μου προς στιγμήν. Επίσης μου έχουν πει για κάποια χωριουδάκια της Ολλανδίας, συγκεκριμένα Volendam, Marken, τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς.
Παρακαλώ για τις συμβουλές και τις εμπειρίες σας!
Να σημειώσω ότι οι 10 διανυκτερεύσεις σκεφτόμαστε να γίνουν σε Άμστερντα, Ρόττερνταμ, Μπρυζ και Βρυξέλλες. Από τις υπόλοπες σκεφτόμαστε να κάνου απλά πέρασμα!
Περιμένω νέα σας!!!!!!!