• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αύξηση του λεγόμενου "οδοντικού τουρισμού" στις βουλγαρικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας

DrAvalanche

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Για ποιά πόλη στην Ελλάδα ενδιαφέρεσαι ; (μήπως μπορώ να σε κατατοπίσω)

lupus2401

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα, Κινα, Αμερικη
Θεσσαλονικη φιλε μου.

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Σκεψου το ενδεχομενο της οδοντιατρικης σχολης. Οπως μπαινεις στο ισογειο της σχολης δεξια ειναι το διαγνωστικο τμημα, εκει θα σε δει καποιος οδοντιατρος και θα παραπεμψει τον φακελο σου σε μεταπτυχιακο οδοντιατρο αυτης της ειδικοτητας. Επειδη ομως η σχολη κλεινει τον Μαη, μαλλον θα σε εξυπηρετησουν απο σεπτεμβρη αλλα καλα ειναι να παρεις σειρα πριν το καλοκαιρι. Απο οτι γνωριζω στον τμημα της εξακτικης κοστιζει 100 ευρω ο φρονιμητης.
Κανουν καλη δουλεια, στο λεω εκ πειρας.
Αλλωστε τους φρονιμητες δεν μπορεις να τους βγαλεις ολους μαζι, πρεπει να μεσολαβησει ενας μηνας για να αφαιρεσεις τον επομενο και στο ενδιαμεσο πρεπει να σου κοψουν και τα ραμματα, θα ανεβοκατεβαινεις καθε φορα Βουλγαρια με την βενζινη στα υψη?

DrAvalanche

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα. Στην Οδοντιατρική σχολή τον καιρο που είμουν εγώ φοιτητής ολες οι θεραπευτικές εργασίες (όπως είναι η εξαγωγή) ήταν δωρεάν. Το κακό είναι ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Χειρουργικές εξαγωγές μπορείς να κάνεις στον 5ο στους μεταπτυχιακούς της εξακτικής, στον 7ο στους μεταπτυχιακούς της γναθοχειρουργικής, ή να πας στο διαγνωστικό στο ισόγειο και να περιμένεις να σε αναλάβει κάποιος φοιτητής. Περάσαν αρκετά χρόνια που αποφοίτησα αλλά δεν πιστέυω να έχει αλλάξει κάτι. Επίσης στο νοσοκομείο Παπανικολάου λειτουργεί πανεπιστημιακή γναθοχειρουργική κλινική. Όπως επίσης και το 424 έχει άριστο γναθοχειρουργικό τμήμα (έχω ιδίαν άποψη). Ρώτα μήπως μπορείς να εξυπηρετηθείς εκεί.
Γενικότερα να ξέρεις ότι οι φρονιμίτες είναι δουλειά του γενικού οδοντίατρου και όχι απαραίτητα του γναθοχειρουργού. Απλά επείδη οι πιο πολλοί συνάδελφοι μας δεν έχουν χειρουργική εμπειρία τα παραπέμπουν αυτά τα περιστατικά. Οι γναθοχειρουργοί βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο αλλά οι γνώσεις τους προχωρούν πολύ πιο πέρα (χειρουργική προσώπου, κρανίου, γνάθων, κτλ.).
Αν πάντως στην οδοντ. σχολή πλέον πληρώνεις και μάλιστα 100ε τον φρονιμίτη δε νομίζω ότι συμφέρει και πολύ...
Ελπίζω να βοήθησα...
Αν χρειαστείς κάτι τα λέμε :p

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εχω την εντυπωση οτι πριν αρκετο καιρο, καποιοι αγγλοι που ειχαν παει για πλαστικες επεμβασεις στην Ινδια, ειχαν βρεθει με ενα πολυ ισχυρο μικροβιο που δεν το επιαναν αντιβιοτικα. δεν ξερω βεβαια αν ηταν στημενο γιατι το NHS εχανε πελατες

lupus2401

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα, Κινα, Αμερικη
Συγνωμη για την αργοπορημενη μου απαντηση αλλα δεν ειχα προσβασησ το ιντερνετ.
Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Θα το κοιταξω να παω να ρωτησω στην Οδοντιατρικη σχολη και βλεπουμε.

DrAvalanche γιατι λες οτι δεν αξιζει αν ειναι 100 ευρω? Εγω λιγο που ρωτησα εμαθα για 180-250 το δοντι...

Παντως εχω ακουσει και διαφορα περιστατικα στα οποια δεν εγινε καλη δουλεια οταν πειραματιζονταν φοιτητες. Χωρις να θελω να θιξω κανεναν, ισχυει κατι τετοιο?

Ευχαριστω και παλι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα