25 Ιανουαρίου 2011 #13 fou Member Μηνύματα 80 Likes 11 Επόμενο Ταξίδι ????? Ταξίδι-Όνειρο Γαλλική Πολυνησία Καλά super η τεχνολογία............
25 Ιανουαρίου 2011 #14 Pandora Member Μηνύματα 2.803 Likes 961 Επόμενο Ταξίδι θα δείξει... Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία
25 Ιανουαρίου 2011 #15 beba Member Μηνύματα 33 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Νικήσιανη Ταξίδι-Όνειρο Σαμοθράκη,Ανταρκτική fou said: Καλά super η τεχνολογία............ κλικ για όλη την παράθεση... και βέβαια super η τεχνολογία ... αλλά και η φαντασία του ανθρώπου... δεν έχει όρια
fou said: Καλά super η τεχνολογία............ κλικ για όλη την παράθεση... και βέβαια super η τεχνολογία ... αλλά και η φαντασία του ανθρώπου... δεν έχει όρια
25 Ιανουαρίου 2011 #16 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.964 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία συγχαρητήρια Γιώργο και Λεωνίδα για την πρωτοτυπία των video ευχαριστούμε!
26 Ιανουαρίου 2011 #17 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Ξεχνας οτι προκειται για αληθινο κτηριο ...για ντουβαρια! Ειδικα στα σημεια που δειχνει να γκρεμιζεται ή να τρεμει και να σειεται.
Ξεχνας οτι προκειται για αληθινο κτηριο ...για ντουβαρια! Ειδικα στα σημεια που δειχνει να γκρεμιζεται ή να τρεμει και να σειεται.
12 Φεβρουαρίου 2011 #18 beba Member Μηνύματα 33 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Νικήσιανη Ταξίδι-Όνειρο Σαμοθράκη,Ανταρκτική Δείτε και κάτι άλλο YouTube - Dubai Fountain - "Time to Say Goodbye" - Andrea Bocelli and Sarah Brightman
Δείτε και κάτι άλλο YouTube - Dubai Fountain - "Time to Say Goodbye" - Andrea Bocelli and Sarah Brightman
12 Φεβρουαρίου 2011 #19 T tou dromou Member Μηνύματα 141 Likes 19 Επόμενο Ταξίδι ΠΟΛΩΝΙΑ Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ ευχαριστουμε,πολυ καλο, καθε μερα γινεται?
13 Φεβρουαρίου 2011 #20 beba Member Μηνύματα 33 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Νικήσιανη Ταξίδι-Όνειρο Σαμοθράκη,Ανταρκτική Δεν ξέρω. Μου το έστειλαν με e-mail
13 Φεβρουαρίου 2011 #21 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Φανταστικό, ευχαριστούμε!
14 Φεβρουαρίου 2011 #22 fou Member Μηνύματα 80 Likes 11 Επόμενο Ταξίδι ????? Ταξίδι-Όνειρο Γαλλική Πολυνησία Φανταστικό πραγματικά!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω για το Dubai, αλλά κάτι αντίστοιχο παρουσιάζεται στη Βαρκελώνη, σχεδόν όλες τις μέρες τις εβδομάδος, κάθε βράδυ. Πράγματι το απόλαυσα. Ευχαριστώ.
Φανταστικό πραγματικά!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω για το Dubai, αλλά κάτι αντίστοιχο παρουσιάζεται στη Βαρκελώνη, σχεδόν όλες τις μέρες τις εβδομάδος, κάθε βράδυ. Πράγματι το απόλαυσα. Ευχαριστώ.