• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αυστρία:"Η μεγάλη νύχτα των Μουσείων"

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Για δέκατη κατά τη σειρά χρονιά, εκατοντάδες μουσεία στην Αυστρία πρόκειται να παραμείνουν ανοιχτά το βράδυ του Σαββάτου για το κοινό, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον «μεγάλης νύχτας των μουσείων».

Ο αριθμός των συμμετοχών στη φετινή «Μεγάλη νύχτα» είναι πρωτοφανής, καθώς συνολικά 650 μουσεία σε όλη την Αυστρία, που αναμένεται να προσελκύσουν έως και 500.000 επισκέπτες, θα έχουν ανοίξουν τις πύλες τους από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου και θα τις κλείσουν το πρωί της Κυριακής.

Με ένα μόνο εισιτήριο και χρησιμοποιώντας δωρεάν όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς και τα ειδικά δρομολόγια λεωφορείων, που έχουν συντονιστεί κατάλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν στη διάρκεια του Σαββατόβραδου να επισκεφθούν περισσότερα του ενός μουσεία στον τόπο διαμονής τους και όχι μόνον.

Για πρώτη φορά φέτος στη «Μεγάλη νύχτα» συμμετέχουν και μουσεία τριών γειτονικών χωρών, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας και του Λίχτενσταϊν, προσφέροντας πλούσιο και πολύμορφο πρόγραμμα.

ολόκληρο το άρθρο
http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1722622

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Πολυ ωραιο το θεμα σου Πανδωρα....ημουν στη Βιεννη τη Πρωτομαγια....ενα απο τα ωραιωτερα σημεια της ειναι η συνοικια των Μουσειων....δεν προλαβα να μπω γιατι την ωρα που πηγα ηταν κλειστα....μπορω να φανταστω τι θα γινεται αυτη τη μερα....
Αν δεις στα video εχω δωσει ενα με θεμα τη Βιεννη και εχω φωτο απο τη συνοικια των μουσειων

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
και εδώ η σχετική στα αγγλικά ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες,(βλ. πρόγραμμα, εισιτήρια κτλ.) για κάθε ενδιαφερόμενο :cool:

Englisch

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί το Σάββατο...

Ζηλεύω...:cry:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.747
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα