giannaras13
Member
Γεια σας! Εχθες ταξιδεψα απο Αθηνα για Βαρσοβια(wmi) και απο εκει για Γλασκωβη(φθινοτερη τμη!).Στο wmi στο ελεγχο ασφαλειας μολις ειδαν οτι δεν ειμαι πολωνος με εβαλαν να βαλω σε ενα καλαθι τα μπουκαλακια για τα υγρα...σε αλλο το μπουφαν..σε αλλο το λαπτοπ..σε αλλο πορτοφολλι και κινητο ..και απο πισω την τσαντα..επισης να βγαλω παπουτσια και τη μπλουζα-φουτερ που φορουσα και να περασω με το tshirt... μετα στον ελεγχο πριν την πυλη (1 απο τις 4 που εχει) ηταν μια αστυνομικος περιπου 25 χρονων και κοιτουσε την ταυτοτητα μου 5 λεπτα και μετα αλλα 5 λεπτα με το μεγεθυντικο φακο και μου λεει "other document?" και τις δινω το διπλωμα οδηγησης(νεου τυπου) και το κοιτουσε αλλα 2-3 λεπτα ..και της ειπα "what's the problem?" και μου λεει οκ ..παει αυτο ..μετα οταν εφτασα Γλασκωβη ηταν μια αστυνομικος γυρω στα 55 με ασπρα μαλλια (το αεροπλανο γεματο πολωνους ) μολις λεει come και βλεπω απο τα 2 μετρα ελληνικη ταυτοτητα αλλαζει το βλεμμα της και αρχιζει αν με ρωταει "Γιατι ερχεσαι απο Πολωνια?" Για ποιο λογο ερχεσαι εδω? Τι θα κανεις εδω? Που θα μεινεις? Ποτε θα φυγεις? Και ρωτουσε περισσοτερα και της δινω και το διπλωμα μηπως ειναι πιο ευκολο και συνεχισε να ρωταε και λεω Κατι αλλο? και μετα με αφησε να περασω.... Πουθενα δεν μου εχουν ξανατυχει αυτα