• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αυθαιρεσιες με τις αναρτημενες φωτογραφιες

σαιτας

Member
το να θελεις να σου ζητηθει η αδεια, για να βαλει καποιος φωτογραφιες σου ειναι δικαιωμα. ας αφησουμε, το και τι εγινε ? σαφως και εγινε. καποιους τους ενοχλει, καποιους αλλους οχι. ας τελειωσουμε την συζητηση γιατι δεν οδηγει πουθενα. πρεπει να υπαρχει ενας σεβασμος απεναντι στην ιδιοκτησια του αλλου. σαφως πρεπει να ζητηθει η αδεια του, οχι μονο εδω αλλα γενικα.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
βρε παιδιά, να πω κάτι, χωρίς κακή πρόθεση. Γιατί κάθε φορά που διαμαρτύρεται κάποιος για κάτι, πέφτουν οι άλλοι πάνω του και του λένε "καλά, γιατι το κάνεις θέμα, δεν το πιστευω οτι ασχολεισαι με αυτό, υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα κλπ". Δεν σημαίνει οτι συμφωνώ με όποιον διαμαρτυρεται, αλλά από την άλλη ο καθένας έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί, όταν κάτι δεν του αρέσει. Για άλλους μπορεί να είναι σημαντικό, για άλλον όχι. Πού είναι η ελευθερια λόγου οέο;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η ελευθερία του λόγου συνίσταται στο ότι το τόπικ έχει μείνει ανοιχτό ενώ έχω εκφράσει την απάντηση του site από την πρώτη στιγμή. Όπως εξέφρασαν κάποιοι την αντίρρησή τους στο θέμα, κάποιοι άλλοι εξέφρασαν τη συμφωνία τους. Ελευθερία του λόγου δε συνίσταται μόνο όταν συμφωνούμε με τα γραφόμενα, ίσα ίσα.

Επί της ουσίας και επί του θέματος: ήδη στην travelpedia έχουν προστεθεί στους περισσότερους προορισμούς τα ονόματα των μελών στα οποία ανήκουν οι φωτογραφίες, ευελπιστώ μέχρι αύριο να έχουν τελειώσει όλοι οι προορισμοί. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα ενημερωθούν τα μέλη και αν υπάρχει κάποιος που δε θέλει να βλέπει φωτογραφία του στην εγκυκλοπαίδεια, θα αφαιρεθούν ώστε να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στην travelpedia, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει ξεκινήσει και στις ταξ. ιστορίες και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Στην travelpedia πλέον όλες οι φωτογραφίες έχουν δίπλα το δημιουργό τους, ενώ θα γίνει επικοινωνία με τα μέλη αυτά ώστε όποιο μέλος δεν επιθυμεί να είναι εκεί η φωτογραφία του, να αφαιρεθεί.

Ένα ευχαριστώ από μένα στην ομάδα των συντονιστών που έκαναν την περισσότερη δουλειά στην επίλυση αυτού του θέματος. :)

tiganitos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεω για Καμενα Βουρλα
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Ρε τι σκαλωμα τρωνε μερικοι.... σε παρακαλω def οι φωτο μου δηλαδη τα εργα τεχνης μου θα παρακαλεσω να μη μπουν πουθενα γιατι ειναι οι καλυτερες που υπαρχουν στο site και θελω να με παρακαλεσεις προσωπικα και ισως αν μου δωσεις και μερικες χρυσες λιρες ίσως δωσω τη συγκαταθεση μου να τις χρησιμοποιησεις.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Μην γελοιοποιούμαι τα πάντα. Ούτε να παίζουμε με τις ευαισθησίες κάποιων ακόμη και αν τις θεωρούμαι υπερβολικές. Από τη στιγμή που το φόρουμ έχει όρους και κανονισμούς λειτουργίας, τους οποίους με την εγγραφή μας έχουμε όλοι αποδεχθεί ως προαπαιτούμενο, οι κανόνες πρέπει να τηρούνται. Ορθώς διαμαρτυρήθηκε ο ενδιαφερόμενος, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, πρόθεση επ' ουδενί δεν καταλογίστηκε,το θέμα έκλεισε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρε τι σκαλωμα τρωνε μερικοι.... σε παρακαλω def οι φωτο μου δηλαδη τα εργα τεχνης μου θα παρακαλεσω να μη μπουν πουθενα γιατι ειναι οι καλυτερες που υπαρχουν στο site και θελω να με παρακαλεσεις προσωπικα και ισως αν μου δωσεις και μερικες χρυσες λιρες ίσως δωσω τη συγκαταθεση μου να τις χρησιμοποιησεις.
Κι εμάς τι μας νοιάζει? Μπορείς να διατυπώσεις τις απαιτήσεις σεου με π.μ. Και δε νομίζεις ότι είναι τουλάχιστον αγένεια να ειρωνεύεσαι τις απόψεις άλλων συμφορουμιτών που τους έχει αναγνωρισθεί δίκαιο, τη στιγμή μάλιστα και που το θέμα έχει διευθετηθεί?

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παρακολουθώ αρκετές ημέρες τη συζήτηση και επειδή έγινε και αναφορά από κάποιους στο Νόμο Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι από νομικής άποψης ΔΕΝ υπάρχει καμία παραβίαση του Νόμου από τους admin και τη συντονιστική ομάδα που μετέφερε τις φώτο από την gallery στην Travelpedia.
Τα πράγματα είναι απλά. Κάποιοι ανέβασαν κάποιες φωτο στη δημόσια gallery του site και κάποιοι υπέυθυνοι τις αντέγραψαν και τις μετέφεραν σε άλλο κομμάτι του ΙΔΙΟΥ site. Το μέλος ήδη έχει παραχωρήσει τη χρήση των φωτο στο site και στους υπέυθυνους, οι οποίοι νομίμως τις μεταφέρουν σε άλλο κομμάτι του ίδιου site.
Δεν υπάρχει καμία παράνομη αναδημοσίευση και δεν υπάρχει καν νομική παραβίαση των όρων του φόρουμ. Φυσικά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν γινόταν μεταφορά των φώτο σε άλλο site π.χ. ο Δευκαλίωνας τις μετέφερε σε κάποιο από τα άλλα site του.
Aυτά τα γράφω ως νομικός προς διαλεύκανση της νομικής πραγματικότητας, γιατί πολύς κόσμος έχει βρει λίγο καραμέλα τα πνευματικά δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα.
Από ηθικής άποψης ο defkalion επέλυσε το θέμα, οπότε όλα τα υπόλοιπα από τα μέλη περισσεύουν.

Προς υπεύθυνους του φόρουμ:
Τις δικές μου εκπληκτικές φώτο (είδατε μετριοφροσύνη:haha::haha::haha:) μπορείτε να τις δημοσιεύσετε, όπου επιθυμείτε μέσα στο ίδιο site. Σας παραχωρώ ανέκλητη συναίνεση να προβείτε στην ως άνω ενέργεια. Μην μπείτε στον κόπο να μου ζητήσετε την άδεια.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Άνοιξε ένα ζήτημα ο Σωκράτης και η (έμπειρη και δυνατή πλέον) διαχειριστική ομάδα το έλυσε και το έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού δόθηκαν οι εκατέρωθεν εξηγήσεις .
Αυτό που μου έμεινε είναι η ανοίκεια συμπεριφορά απέναντι στον Σωκράτη (δεν τον εχω δει ποτέ μου έτσι;)
Οι απαξιωτικές εκφράσεις ως προς την αξία του πνευματικού του έργου ή ο χαρακτηρισμός της συμπεριφοράς του ως μίζερης δεν πρόσθεσαν επιχειρήματα στη συζήτηση ήταν δε και μειωτικες προς τον ιδιο.

ΥΓ. Τις δικές μου φωτο καντετις ότι θέλετε, εκτός απ αυτες πουχω παραχωρήσει σε γνωστή (επαγγελματική εννοειται) εταιρία παραγωγής αισθησιακών DVD.
Να, σαν αυτή
[/url][/IMG]

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
συμφωνω με vagantos.αυτο ακριβως ηθελα να πω και γω.ας αντιμετωπιζουμε λιγο πιο πολιτισμενα τις αποψεις των αλλων και ας μην συμφωνουμε στο κατω-κατω με αυτες.εδω μπαινει πολυς κοσμος και μας διαβαζει,ισως καποιοι και να μας θαυμαζουν ως πολυταξιδεμενους και με ευρυ πνευμα ανθρωπους(λογω των ταξιδιων παντα),οπως και γω θαυμαζω τα πιο πολυταξιδεμενα απο μενα μελη και παντα προσπαθω να μαθαινω απο αυτα και τις αποψεις τους.καλο λοιπον ειναι για τον κοσμο που μπαινει στο σαιτ περιστασιακα- και διαβαζει αυτου του ειδους τα ποστ- και οχι συχνα ωστε να εχει μια σφαιρικοτερη αποψη για τα μελη του φορουμ, να μην του δινουμε την εντυπωση οτι δεν ανεχομαστε τις γνωμες που δεν μας εκφραζουν, αλλα αντιθετα οτι κανουμε προσπαθεια να τις καταπνιξουμε.
με λιγα λογια θελω να πω το εξης, ας σκεφτομαστε καμια φορα λιγο παραπανω αυτα που γραφουμε,οχι για να μην χαλαμε την εικονα μας προς τα εξω, αλλα γιατι ισως για μερικους να ειμαστε παραδειγμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom