• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αστείες εικόνες v2

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

chrisbd

Member
Αυτός ο Αρκάς πραγματικά έχει καταντήσει αηδία. Δεν το γράφω για εσένα @chrisbd, το καταλαβαίνεις ελπίζω?
Οχι ακριβως γιατί δεν εχω διαβασει και παρα πολλά, εκτος αν εννοεις που σατίριζε την προηγούμενη κυβέρνηση πραγμα που δεν έκανε παλιοτερα και ισως και τωρα δεν το ξέρω..

Borealis

Member
Αυτός ο Αρκάς πραγματικά έχει καταντήσει αηδία. Δεν το γράφω για εσένα @chrisbd, το καταλαβαίνεις ελπίζω?
Κρατήθηκα λίγο πριν πατήσω λάικ, μόνο επειδή δεν θέλω να προδώσω τα νιάτα μου και γιατί πιστεύω ότι αυτός ειδικά πρέπει να έχει και άλλες ευκαιρίες, αλλά πραγματικά με έχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Κρατήθηκα λίγο πριν πατήσω λάικ, μόνο επειδή δεν θέλω να προδώσω τα νιάτα μου και γιατί πιστεύω ότι αυτός ειδικά πρέπει να έχει και άλλες ευκαιρίες, αλλά πραγματικά με έχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ
Προφανώς έχει πουλήσει το όνομα του σε άλλους γελοιογράφους, γι αυτό και έχει αυξηθεί η παραγωγή και έχει πέσει η ποιότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα