panpan
Member
Το ίδιο κι ο άεργος. Καμία αργία!!
Με σκοπό το γάμο λέει, δεν γράφει τι εμβολιασμό ζητάει, μπορεί να είναι και οι δύο για λύσσα...Εμβολιασμένη να είναι........ και ότι να ναι.....
Και με αντιτετανικό, μας κάνει.Με σκοπό το γάμο λέει, δεν γράφει τι εμβολιασμό ζητάει, μπορεί να είναι και οι δύο για λύσσα...
Οχι ακριβως γιατί δεν εχω διαβασει και παρα πολλά, εκτος αν εννοεις που σατίριζε την προηγούμενη κυβέρνηση πραγμα που δεν έκανε παλιοτερα και ισως και τωρα δεν το ξέρω..Αυτός ο Αρκάς πραγματικά έχει καταντήσει αηδία. Δεν το γράφω για εσένα @chrisbd, το καταλαβαίνεις ελπίζω?
Συγνώμη αυτό το άσπρο από πίσω από την πλάτη του είναι καρέκλα ή καζανάκι; Γιατί με το βλέμμα που έχει μπερδεύτηκα.View attachment 351357
Ήρθε και η ινδική μετάλλαξη.
Κρατήθηκα λίγο πριν πατήσω λάικ, μόνο επειδή δεν θέλω να προδώσω τα νιάτα μου και γιατί πιστεύω ότι αυτός ειδικά πρέπει να έχει και άλλες ευκαιρίες, αλλά πραγματικά με έχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΑυτός ο Αρκάς πραγματικά έχει καταντήσει αηδία. Δεν το γράφω για εσένα @chrisbd, το καταλαβαίνεις ελπίζω?
Προφανώς έχει πουλήσει το όνομα του σε άλλους γελοιογράφους, γι αυτό και έχει αυξηθεί η παραγωγή και έχει πέσει η ποιότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς!Κρατήθηκα λίγο πριν πατήσω λάικ, μόνο επειδή δεν θέλω να προδώσω τα νιάτα μου και γιατί πιστεύω ότι αυτός ειδικά πρέπει να έχει και άλλες ευκαιρίες, αλλά πραγματικά με έχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ