AlmaLibre
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Budapest
Καλησπέρα!
Σχεδόν σε δύο εβδομάδες φεύγω κι εγώ για Βιέννη! Έχω διαβάσει όλες τις ταξιδιωτικές ιστορίες για τις οποίες νιώθω καταυποχρεωμένη και θέλω να πω στα παιδιά του φόρουμ ένα τεράστιο ευχαριστώ! Έχω κι εγώ κάποιες απορίες διότι δεν βρήκα θέμα "Πρωτοχρονιά στη Βιέννη" (πλάκα κάνω, δεν τα θέλω όλα δικά μου).
Σχεδόν σε δύο εβδομάδες φεύγω κι εγώ για Βιέννη! Έχω διαβάσει όλες τις ταξιδιωτικές ιστορίες για τις οποίες νιώθω καταυποχρεωμένη και θέλω να πω στα παιδιά του φόρουμ ένα τεράστιο ευχαριστώ! Έχω κι εγώ κάποιες απορίες διότι δεν βρήκα θέμα "Πρωτοχρονιά στη Βιέννη" (πλάκα κάνω, δεν τα θέλω όλα δικά μου).
- Αρχικά επειδή θα φτάσω μεσημέρι Κυριακής 30 Δεκεμβρίου και θα φύγω σχεδόν πρωί Πέμπτης (οπότε μιλάμε για 4 διανυκτερεύσεις, σχεδόν 5 ημέρες) θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει περισσότερο η Vienna Card (είναι για 3 μέρες...) ή η 8day climate card που κόβεις τις λωρίδες (είμαστε 2 άτομα). Την εβδομαδιαία δεν μπορώ να την βγάλω γιατί φτάνω Κυριακή και η συγκεκριμένη ισχύει από Δευτέρα.
- Όσο αφορά το ξενοδοχείο ήταν όλα αρκετά ακριβά και είμαι ανάμεσα σε δύο τα οποία έχω κλείσει μέσω booking και μπορώ να ακυρώσω ένα από τα δύο μέχρι αυριο! Είναι και τα δύο εκτός κέντρου. Το ένα είναι αυτό Booking.com: Hotel Kunsthof, Βιέννη, Αυστρία - 381 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! που κοστίζει 410ευρώ, είναι πιο κοντά χιλιομετρικά με το κέντρο αλλά διάβασα άσχημα σχόλια για την περιοχή και το άλλο είναι αυτό Booking.com: Motel One Wien Westbahnhof, Βιέννη, Αυστρία - 3162 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! που είναι στα 440ευρώ, ελάχιστα πιο μακριά χιλιομετρικά από το κέντρο αλλά απ'ότι διάβασα σε καλύτερη περιοχή και με καλύτερες συγκοινωνίες! Ποιό από τα δύο μου προτείνετε;
- Ισχύει ότι την Πρωτοχρονιά θα είναι όλα κλειστά; Εστιατόρια, καφετέριες, super market και θα μείνουμε νηστικοί;;;;
- Επειδή θα είναι χειμώνας και θα κάνει κρύο πιστεύετε ότι θα την παλέψουμε να νοικιάσουμε ποδήλατα για να γυρίζουμε την πόλη;;
- Τέλος, και συγνώμη για το μεγάλο post, επειδή είμαστε λίγο της νυχτερινής ζωής, μέχρι τι ώρα έχει μετρό και γενικά ΜΜΜ (ειδικά την παραμονή πρωτοχρονιάς αν γνωρίζει κάποιος) και πόσο ακριβά είναι τα ταξί σε σύγκριση με την Ελλάδα;;