GTS
Member
Ακριβώς. Γι αυτό σταματήστε να ανησυχείτε και απολαύστε την ωραιότερη πόλη στο κόσμο τηρώντας τη λογική και τις προφυλάξεις όπως σε κάθε ταξίδι
Απ' ο,τι κατάλαβα όμως είχατε μαζί σας οδηγό - συνοδοΠαντως εγω εχω νιωσει πολυ περισσοτερη ανασφαλεια σε αλλα μερη… δεν ηταν τελικα και το χειροτερο που αντιμετωπισα
Ναι αλλά κυκλοφορούσε και μόνη. Δεν είχε σωματοφύλακα. Αν κι απ'όσο θυμάμαι ο άντρας της κάνει για τέτοιος.Απ' ο,τι κατάλαβα όμως είχατε μαζί σας οδηγό - συνοδο
Επαναλαμβανω: οχι δεν ειχαμε μαζι μας οδηγο/συνοδο οσες φορες κινδυνευσαμε γιατι μετα την οποια ξεναγηση απολαμβανουμε το καθε μερος που επισκεπτομαστε μονοι μας…δεν ειναι ο εκαστοτε ξεναγος ουτε φιλος μας ουτε νταντα μας να ειναι μαζι μας ολο το 24ωρο κ σαφως ουτε δουλος μας, τελειωνει την δουλεια του κ παει σπιτι τουΑπ' ο,τι κατάλαβα όμως είχατε μαζί σας οδηγό - συνοδο
Ουδείς είπε το αντίθετο, γα σας τους πιτσιρικάδες ακόμα καλύτερα.
Το crime and beautiful beaches Σημαίνει ότι είναι έγκλημα να μην πας αυτές τις όμορφες παραλίες. Σας προλαβαίνω για να μη μεταφράσετε ότι ναναι.
Τέτοιες έχουμε και στην χαλκιδική μίση ώρα δρόμος, πάμε παρακάτω.Το crime and beautiful beaches Σημαίνει ότι είναι έγκλημα να μην πας αυτές τις όμορφες παραλίες. Σας προλαβαίνω για να μη μεταφράσετε ότι ναναι.
Και τετοια εχει η Κρητη με το αντικριστό τηςΤέτοιες έχουμε και στην χαλκιδική μίση ώρα δρόμος, πάμε παρακάτω.
Καλά τώρα σοβαρολογείς.Και τετοια εχει η Κρητη με το αντικριστό της
View attachment 454675
Ειλικρινά έφαγες κρέατα στη Βραζιλία και σου φάνηκε ότι τα αργεντίνικα ήταν καλύτερα? Ε ρε καψιμο που σας έχουν κάνει στους γευστικός κάλυκες οι παπαρδελες και τα εσπρεσα.Καλά τώρα σοβαρολογείς.
Άι παραλιαι της χαλκιδικής είναι άπειρου κάλους, κρυστάλλινα νερά και μπορείς και μπαίνεις μέσα.
Εκείνες του Ρίου ενδείκνυνται μονό για μπανιστηρτζήδες (για δουλειά στο σπίτι ξέρετε εσείς ) άσε που μπορεί το κύμα να σε πάει στην απέναντι όχθη τουτέστιν αφρικα.
Όσο για το κρέας, επειδή λάτρης από πιτσιρικάς με ντόπια κρέατα, καλύτερο κρέας από αρζεντινα δεν έχω φάει.
Κύριοι τους ζυγούς λύσατε.
Εγώ δεν είμαι τσιπης.Ειλικρινά έφαγες κρέατα στη Βραζιλία και σου φάνηκε ότι τα αργεντίνικα ήταν καλύτερα? Ε ρε καψιμο που σας έχουν κάνει στους γευστικός κάλυκες οι παπαρδελες και τα εσπρεσα.
Ρωτήστε το Mr D. που ζει στο Μπουε ος Αιρες γιατί πάει στη Βραζιλία για να φάει.