DimiBiri
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Pending...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ωχ ωχ εγώ δηλαδή που την γλυκοκοιτάζω για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να το ξανασκεφτώ? Θα είναι πατείς με πατώ σε?
Νομίζω ότι δε θα πρεπε να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αν κι εγώ του Αγίου πνεύματος θα κοιτουσα κανένα ταξίδι βορειότερα στην Ευρώπη.Ωχ ωχ εγώ δηλαδή που την γλυκοκοιτάζω για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να το ξανασκεφτώ? Θα είναι πατείς με πατώ σε?
Ευχαριστώ για τα -άλλη μια φορά- καλά σου λόγια φίλε.Μου άρεσε πολύ η θεματικοτητα του ταξιδιου σου ψηλέ μου...από τον εξώστη της Βενετίας, και την piazza San marco στον ιταλικό βορρά, το ωραιότερο ίσως σαλόνι της Ευρώπης όπως έχουν πει, στην Κέρκυρα που
Να πας οπωσδήποτε Βερόνα! Από τα ωραιότερα μέρη της Ιταλίας που έχω πάει.. Κ αν μπορέσεις να κάνεις και μια ημερήσια στο Σιρμιόνε απο κει (φεύγει λεωφορείο από το σιδηροδρομικό σταθμό, εγώ έτσι πήγα) ακόμα καλύτερα (και μη σε δω σε καμια φωτο να πιάνεις το στήθος του αγάλματος της Ιουλιέτας, cringe)Όσο για τη Βενετία, είναι πολύ εύκολο πλέον οπότε σίγουρα θα επανέλθω. Η Βερόνα έχει μπει για τα καλά στα πλάνα.
Μπήκε κιόλας στις σημειώσεις του χάρτη.Κ αν μπορέσεις να κάνεις και μια ημερήσια στο Σιρμιόνε απο κει (φεύγει λεωφορείο από το σιδηροδρομικό σταθμό, εγώ έτσι πήγα) ακόμα καλύτερα
Άλλο πάλι κι αυτό!(και μη σε δω σε καμια φωτο να πιάνεις το στήθος του αγάλματος της Ιουλιέτας, cringe)