• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Από 79 ευρώ το εισιτήριο για ταξίδια στην Ευρώπη

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Μικρε:lol: βλεπω εισαι απο τη Ροδο,για να ξεκινας καμμια ιστοριουλα απο το ομορφο νησι σου!!;)

FOYFOY

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Μικρε:lol: βλεπω εισαι απο τη Ροδο,για να ξεκινας καμμια ιστοριουλα απο το ομορφο νησι σου!!;)
ενταξει μεγαλε, οτι πεις εσυ:bleh: αν και με το γραψιμο δεν τα παω και τοσο καλα, καποια στιγμη θα γραψω και για τη ροδο και για τα γυρο μικρα δε αλλα ομορφα νησσακια που υπαρχουν εκει κοντα....:p:p:p

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Οι τιμές ξεκινούν από 79 ευρώ για προορισμούς στην Ευρώπη και από 302 ευρώ για τις υπερατλαντικές πτήσεις. Οι εν λόγω τιμές -οι οποίες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων- δεν περιλαμβάνουν επίναυλο καυσίμων, φόρους και τέλη αεροδρομίων.

Μηπως ξέρει κανεις να μας γράψει πόσο γίνεται αυτο το παραπλανητικό 79 και 302;
Μηπως καμιά 110 και 400 αντίστοιχα;
Γιατί δεν μας λένε οι εταιρίες ξεκάθαρα το μεικτό κόστος; Δεν ειναι φιξ το ποσό αυτό;

Πότε επιτελους θα πάψει αυτή η παραπλάνηση των καταναλωτών;:mad:
Γιατί ο καταναλωτής δεν θα βγάλει ποτέ απο το πορτοφόλι του να πληρώσει 79 η 302,,, αλλά κατι τις παραπάνω:D

Υ.Γ.: προς αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν αναφέρομαι στη ΦΟΥΦΟΥ, οταν κανω λόγω για παραπλάνηση:cool:

FOYFOY

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Μηπως ξέρει κανεις να μας γράψει πόσο γίνεται αυτο το παραπλανητικό 79 και 302;
Μηπως καμιά 110 και 400 αντίστοιχα;
Γιατί δεν μας λένε οι εταιρίες ξεκάθαρα το μεικτό κόστος; Δεν ειναι φιξ το ποσό αυτό;

Πότε επιτελους θα πάψει αυτή η παραπλάνηση των καταναλωτών;:mad:
Γιατί ο καταναλωτής δεν θα βγάλει ποτέ απο το πορτοφόλι του να πληρώσει 79 η 302,,, αλλά κατι τις παραπάνω:D

Υ.Γ.: προς αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν αναφέρομαι στη ΦΟΥΦΟΥ, οταν κανω λόγω για παραπλάνηση:cool:

εχεις απολυτο δικιο, υπαρχει και σχετικο αρθρο εδω :http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=758

ας ελπισουμε πως θα γινει κατι....

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Χαλαρώστε, υπάρχουν και ενδιάμεσοι στις ηλικίες που λέτε!!!!

monter

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ
εγω που ειμαι 27 ως τι πιανομαι? εμεινα στο ραφι ......για ταυλανδη με βλεπω...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εσυ στο ραφι απο τωρα???? και εμεις που περασαμε τα 32 και ο mr μας τα 34,τι να πουμε??
η μανα μου περιμενει αλλα προκοπη δεν βλεπει!!!Παντρευτειτε βρε, μου λεει, θα μαζεψετε λεφτα και τοτε θα πατε οσα ταξιδια θελετε.... μμμμμμμμμμ

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ευαγγελια μου αν ακους τετοια... μπαινακιας-βγαινακιας... μολις θα παντρευτεις: αντε να κανεις κανενα παιδακι, τωρα που ειναι νωρις και θα το κραταμε εμεις να πας ταξιδια... μολις το κανεις: εχεις και ενα παιδι, που θα το αφησεις????!!!! ή αντε κανε και ενα δευτερο, αντε τι καθεσαι??? κλπ και μετα ξερεις.. οποτε κανε οτι σου κανει κεφι και να περνας εσυ καλα... αυτοι πρεπει να τα λενε και εμεις να τα ...ακουμε!!:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αστα, μας βλεπω να κανουμε ενα προσυμφωνο (ξερεις αυτο που διαφημιζεται στις ειδησεις) και θα απαιτησουμε τα λεφτα για το ταξιδι!!! χαχαχαχα:haha:

GTS

Member
εγω που ειμαι 27 ως τι πιανομαι? εμεινα στο ραφι ......για ταυλανδη με βλεπω...
Γιατί, τι έχει το ράφι? Σύμφωνα με πραγματικό γκάλοπ με πραγματικούς ανθρώπους δυστυχείς είναι συνήθως οι παντρεμένοι, διότι σε συντριπτικό ποσοστό ανάθεμα κι αν ήθελαν να το κάνουν....καλά τα λέει η vgazo, οι νεοέλληνες γονείς που κατά μεγάλο ποσοστό έζησαν μία αδιάφορη και μίζερη ζωή προσπαθούν να σου ρυθμίσουν με τα λεφτά τους και τη γκρίνια τους και τη δική σου....

Δε θα πάρουμε ευχαριστώ. Μικροαστική μιζέρια αλάργα από μας

Υ.Γ. Τράβα Ταϋλάνδη παιδί μου μαζί με τα άλλα απολωλά πρόβατα του φόρουμ και άσε τα ράφια :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εγω δηλαδη που δεν ειμαι παντρεμενη αλλα ζω με το αμορε μου εδω και 7 χρονια τι ειμαι τοτε?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie