Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες της Ασίας.
Έχεις πολύ δίκιο για την ατμόσφαιρα και την διαφορετικότητα. Γιατί αυτή είναι στο τέλος η Πόλη, με τις γειτονειές της, ακόμα και τις πιό φτωχές, που περπατώντας τες παίρνεις χρώματα και εμπειρίες.Η περιοχή του Vefa πάντως είναι αρκετά ατμοσφαιρική και συναντάς μια διαφορετική άποψη της Πόλης, προσωπικά θα συνιστούσα σε κάποιον να περιπλανηθεί σ'εκείνες τις γειτονιές... Άσε που έχει και απίστευτη boza για να πιεις...
Καλά δεν παίζεσαι! Πάντα είσαι ένα βήμα μπροστά! Ούτε ρεπόρτερ σε μεγάλο πρακτορείο ειδήσεων δεν θα είχε τόσο άμεσα και φωτο και σχόλιο. Υποκλίνομαι!!!Τι μου θυμισες.... View attachment 129126 View attachment 129127
Αγαπητέ vasnorth, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο γλυκά στη γεύση όσο τα δικά μας σιροπιαστά, κάτι που εμένα μου άρεσε...μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω να είμαι στην Πόλη και να μπουκάρω σε όλα αυτά τα καταπληκτικά που αναφέρεις!Γενικά όμως θα ήθελα να ρωτήσω τα μέλη που έχουν πάει στην Πόλη αλλά και σε άλλα μέρη της Τουρκίας, τα μπακλαβαδάκια πως σας φάνηκαν?
Έτσι... έτσι ακριβώς!!!αν δεν κολυμπάει το σιροπιαστό στο βούτυρο να χτενίζεται με φυστικια αιγίνης και να ξεκουράζεται μέσα στη χοληστερίνη και το διαβήτη τι να το κάνεις!
Όπα! από ότι βλέπω ανήκεις και εσύ στο κλαμπ των Λονδινόπληκτων!!!έτσι δεν κανω ουτε για το Λονδίνο που λεει ο λογος